Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 01:27 PM   #4 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Iki kere merhaba

Alıntı:
tedsagen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bes gun boyunca denedim. Iki adet onerilen telkini ve uyanma telkinini. Tum aksam ve uyurken dinledim. Gunduzleri de uyanma telkinini cikartip dinleyebildigim kadar dinledim. Gunduz uyanmamda sorunum vardi biraz o artti. Kendimi cok iyi hissettigimi soyleyemem. Fakat bunun dinledigimle alakali oldugunu da soyleyemeyecegim. Bir de kus civiltisi ve su sesinden bunaldim yani acikcasi surekli circir olmuyo. Onunla birlikte baska muzikler dinledigim halde, basta rahatlatici olan bu sesler bir sure sonra ters tepki yapti bende rahatsiz etti. Neyse sonuc olarak ara verdim. Ve bu bes gunluk sure sonunda pozitif bir edinimim oldugunu soyleyemem. Bir sure sonra tekrar baslamayi dusunuyorum.

Selamlar.

Mutlu kalin. :)
Tekrar merhaba tedsagen;

Telkinlerin dalgalanma sürecinde bahsettiğin etkileri olabiliyor..

Suçluluk telkini,sinirlilik,ağlama,başağrısı gibi;
Erken uyanma telkini ilk etapta uyanma zorluğu gibi;
topluluk önünde konuşma telkini ağızda kuruluk hissi gibi..

Tabii herkesin gördüğü etki farklı..Fakat bu etkileri gördüğümüzde ara verirsek,istediğimiz verimi alamayız..O yüzden belli bir süreklilik sağlamak gerekiyor..Zaten bu etkiler bir süre ortadan kalkıyor..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla