Merhaba arkadaşlar;
Önceki yorumumu okudum da ,ne kadar coşkuluymuşum.
Şu an çok bezgin,mutsuz ve yorgunum.Listeme suçluluk telkinini ekleyeli böyle hissediyorum.Sürekli öfkeli,kızgın ve agresifim.Geçmişte beni üzüp yıpratan konular zihnimde resmi geçit yapıyorlar adeta.Boğazımda bir yumru,her an ağlamaya hazır vaziyetteyim.Sevgi böceğiydim ya hani;gamlı baykuşa dönüştüm.Sadece bulantılar geçti,diğerleri çok sadık çıktılar,bırakmıyorlar beni.
Suçluluk telkini sonuçları ile ilgili yazıları okudum.İyi ki o yazılar ve cevapları var.Bir nebze de olsa yüreğime su serpildi.Geçecek diyorum sürekli,bu da geçecek.Tepkilere bakılırsa ortada ciddi bir sorun mevcut.Vazgeçmek de istemiyorum çünkü başladığım bir işi yarım bırakmak,pes etmek,kaçmak ,sorunu görmezden gelmek yapımda yok.(sırf bu prensip yüzünden içime baygınlıklar getiren kaç kitabı zorla da olsa bitirmişimdir).Fakat çok zorlanıyorum.Ben öğretmenim.Öğrencilerim 7 yaşında.Özellikle sabırlı,güleryüzlü,hoşgörülü,toleranslı ve enerjik olmakta çok zorlanıyorum.Bidibidilerime bu halimle çok faydalı olamıyorum.Öğrencilerimle olmak apayrı bir enerji,mutluluk ve huzur kaynağıydı benim için.Şu an bu duyguları hissedemiyorum.
Halihazırda telkinlerimi günde 10 satten fazla dinliyorum.Listem 2 suçluluk+2 ego şeklinde.Bu dönemi atlatmış bir arkadaşım lütfen vakit ayırıp 1-2 satır tavsiyede bulunursa çok müteşekkir olurum.Biraz desteğe ihtiyacım var.
Suçluluk telkini yorumları böyle...Daha iyi sonuçları sizlerle paylaşabilmek ümidiyle,herkesi sevgiyle kucaklıyorum.
Saygılar,Fenn