Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2008, 08:31 PM   #47 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

sevgili mücevher ben istikrarı yakalayabildimmi çok emin değilim açıkçası.. sadece mutlu oluşumun tadını çıkartıyorum ve sonsuza dek böyle sürmesini istiyorum. çok teşekkür ederim yüreklendirici sözlerin için.. seni de güzellikler bulacak emin ol. yeter ki iste ve canını sıkan duyguların seni uzun süre etkilemesine izin verme..

sevgiler

Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek bunu yapan sensin, sadece sen. isteyen sen, olmasına izin veren sensin. İşte bu yüzden ben seni kutluyorum canım. Tebrikler. Bir de ben istikrarı yakalayabilsem. çok iyi olacak ama hadi hayırlısı...