Ynt: Benim Güncem dedim ve oğluşum anneee dedi uyandı uykudan içimi dökmeye rahatlamaya nasılda ihtiyacım vardı oysa...Duygularımı çok yansıtamadım devamını yazamadım o akşam ama yinede yetti bana bir kaç gündür daha iyiyim. İş yerinde sorun yok aslında sadece ruhuma yaramıyor orası. Küçük küçük şeyler var etrafımda kendime ait. Ama ruhum daralıyor.Florasan lambaları hiç sevmedim halada sevmem ve bütün günüm camsız bir odada florasan lambaların ve kameraların altında geçiyor.Telefonumuz ve bilgisayarımız izleme programlarıyla donatılmış durumda .. iyi yanıda var tabi birincisi ücretimi zamanından önce alıyorum ve kıyafet sıkıntım artık yok. Çünkü istediğimi işyerinden ücretsiz temin ediyorum. Mesai falan yok 7 de kapılar kapanıyor Çok ekstra durumlar haricinde istesende mesaiye kalamıyorsun .. Hayatımı çok doldurmakla beraber nedendir bilinmez halada sevemiyorum burayı hoş bu aralar oğlum hariç herşey beni mutsuz ediyor. Bugün antideprasan kullanmaya başladım. Telkinleride dinlemeye başladım kaç aydır ara vermiştim (çünkü işyerindeki bilgisayara dışarıdan veri yüklemek yasak müzik olsa bile ve internette yasak)
__________________ Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür |