Alıntı:
PiraTe TuRTLe Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sayın site sakinleri..
Siteyi tesadüfen gördüm ve dün kayıt oldum. Önce inanmadım çünkü müzikler hep aynıydı sonra siteyi biraz daha inceleyince içlerinde bilinç altımıza seslenmeler olduğunu gördüm ve bu seslenmelerin içeriklerini okudum ve müziklerdeki sözleri de bir pogramla yer yer dinledim(dinleme sebebim ne olur ne olmaz bilinç altımız değişiyor ne de olsa, kötü şeylerde bu yöntemle yapılabilir ama içerik temiz hatta mutlu olmamızı bile sağlamak için hemen hemen hepsine mutlu ol telkini bile konulmuş.. ). Bence bu olay güzel ama bu kadar etkiliyse neden dünya çapında yaygınlaşmadı ?
Bir de bu dolaylı bir hipnoz değil mi? |
Kullanmış olduğumuz telkinler aynı zamanda hipnoz içinde kullanılıyor.Ancak uyku ve uyanma ile ilgili bölümleri çıkartıyoruz.
Subliminal cd'ler dünyada oldukça yaygındır.Hatta bir çok başarılı ünlü kişi bu cd leri kullanmaktadır.Ünlü yönetmen Steven Spielberg golf konusunda en çok bilinen isimlerden rekorlar kıran Tiger Woods bunlardan sadece bir kaçı...
Ritmotrans subliminal'e göre daha etkili ve farklı bir yöntem.Dolayısı ile dünyada ki diğer sitelere göre daha fazla başarıya ulaşacaktır.
İngilizce site açma projemiz var hatta böyle bir sitenin tasarımı bile hazırlandı ancak bunun için ingilizce kayıtlar yapmam gerekiyor.Birde diğer siteler ile rekabet edebilmemiz için ciddi anlamda reklamda yapılmalı.Diğer sitelerin reklam bütçeleri oldukça fazla.
Bu sene içinde ki hedeflerim arasında ingilizce siteyi başlangıç için bir kaç deneme mp3'ü ilede olsa mutlaka aktif hale getirmek var.