sevgili etterna_
bazen oyle insanlar hayatımıza girerki bu kisi neden benim hayatımda sorusunu sormaya kadar iter bizi. dusuncem o ki herkesten ogrenecegimiz bisiler mutlaka var. mesela arkadasının sana ogretecegi ozguvenini kemirgenlere karsı nasıl koruman gerektigi olabilir. yada kendinden daha emin oldugunu kendi kendine tekrar teyid etmeni saglamıs olabilir. herneyse muhakkak bi gorevi vardır. gorevi bittiyse zaten yollar ister istemez ayrılacaktır. eski yada yeni ruhunu tamamlayacak dostunu bulmanı diliyorum. ( bu arada yanlıs anlasılmasın shamanicle olumsuz konusma yasagımız aramızda yasadıgımız herhangi bi tatsızlık yada elestiri kaynaklı degil. ekseriyetle bizi kaygıya sevkedecek turden sohbetlere girmemeye olumsuz cumle kurmamaya dikkat ediyoruz )
bide biseyi cok merak ediyorum arkadaslar fikri olan varsa lutfen yazsın. neden olumlu dusuncelerin bilincaltına girmesi , olumsuz düsüncelerin girmesinden nispeten daha zor ?? oyle ya hepimiz olumsuz birikintilerden soz ediyoruz. hicmi hayatta olumlu birikinti yapamamısız. neden acaba ?
cikolata icin.. siz ne ikram ederseniz diyeyim