merhabalar
telkinlerin bendeki etkilerini paylasmayı epey geciktirdim sanıyorum. önce sunu soylemeliyimki calısmalarınız ve telkinler icten bir tebrigi hakediyor atakan bey
hersey icin zaman tutan ajandasına kaydeden ben, telkinlere baslama, ekleme tarihlerini kaydetmemisim. sanırım 1 ayı gecmis olmalıyım. kendime zaman verirken zaman tutmamayı akısına bırakmayı bi parca ogrenmis olmalıyım.
ilk olarak dik durmaya basladıgımı farkettim. sonrasında kendi içsel yolculugumun derinleştigini. oyle ki gercekte nelerden korktugumu, gercekte ne istedigimi bir bir farkına varınca degisimden emin oldum. hatta degişimi istemeyen değişimi reddeden ben ile de karsılastım. simdi birden cok seda varmıscasına hepsini izleme asamasındayım. cok eskilerde kaldıgını sandıgım unuttugumu sandıgım olayları hatırladım. o gunki sedayı bugün nasıl sert bir biçimde yargıladıgımı ve yok saydıgımı anladım.halbuki hepsi bendim. kısacası eski yeni tüm hallerimi sevgiyle kabul asamasındayım. yuzlesme asamasında yasadıgım deneyimlerimi ayrıca paylasacagım..
sevgiler..