Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2008, 04:16 AM   #68 (permalink)
heal
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Agresifin haberleri

cent in yazilarini okuduktan sonra anliyorum ki hayal kirikligina ugramamak icin kendimi hep en kötüsüne hazir tutmusum kötüler de beni bulmus. Bu cekim yasasi gercekse ömrümü heba etmisim haberim yok. Hayal kurmayi ümit etmeyi kendime yasak etmisim. Simdi hersey bu kadar yanlissa nerden baslamali bunu tersine cevirmeye. Biliyorum ki gönülden istediklerim hep beni buldu. Herkes de sahittir buna, kalbin temiz istedin mi oluyor güzel iste derler bana hep.Önce kendimi degistirmek istiyorum, olumlu bakmayi anlayisli olmayi. Hayatin sadece siyah beyaz sadece iyi ve kötüden ibaret oldugunu düsünmeyi birakip grilerin varligini kabul etmeyi.

Bir 60 sene daha varsa ömrümde doya doya güzelce yasamayi, hakkini vererek. Sevdiklerimi mutlu ederek. Iyi ki varsini söylerken icten olmalarini saglamak. Hayirli bir evlat olmak. Insanlarin yüzünü güldürmek.

Koca bir dag var yüklenmem gereken sanki. O kadar cok sey var ki yoluna koymam gereken. Basitten zora dogru gitmeli bu düzeni kurarken. Bir yerden baslamali. Aslinda cok da güzel bir baslangic yaptim. Telkinleri dinlemekte bu kadar israrci olarak. Ve sabirli. Biliyorum ki biraksam simdi cok daha kötü bir durumda olacaktim. Belki tekrar ilac kullanmak zorunda kalacaktim, hayatim altüst olacakti tekrar. Simdi bunlari buraya yazmak bile istemiyorum. Eskiyi hatirlayip kendimi üzmek istemiyorum. Ama ne kadar ilerledigimi de görmek beni daha da iyisini basarmak icin motive ediyor. Burdaki bunca insanin cabasi her vazgecmeye kalktigimda tekrar ayaga kaldiriyor, hatta etkili olan telkinler mi yoksa bu forum mu diyecek kadar. Ama eminim o telkinler olmasa simdi bu sitede okudugum her kelimenin altinda bir hinlik arardim. Bir kandirmaca bir polyanacilik. ama simdi inaniyorum, tüm kalbimle süphe etmeden.

Gözlerimdeki öfkenin sönüsünü izliyorum aynada. Her aksam daha huzurlu uyudugumu biliyorum.

Simdi cok güzel bir dünyaya dogru bakmaya hazirliyorum kendimi, degisen hayatima hayranlikla. Inanarak baslamayi seciyorum. Kendi elimden tutuyorum önce, merdivendeki ilk basamak bu telkinler oldu ikinci basamak bu forum ve tüm burdakilerin paylastiklari. Ve bu cok büyük cok yüksek bir basamakti. Simdi ücüncü basamaktayim. Eski beni geride birakip yenisine merhaba dedigim baska bir hayata günaydin dedigim bir basamak. Sizlerle degisen hayatima devam.

O degismek istemeyen ben o kadar direnc gösteriyor ki son bir haftadir. Okadar durgun ki hayat. Onu silmeden yikmadan baska bir seye dönüstürmek durumundayim. Kendimle catismadan.

Ayaga kalkip kosmaya baslamaliyim, Yeniden coskuyla

Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla