Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2008, 02:04 PM   #1 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Torunlarimiza gercek ! Tohum Miras Birakalim..!

Biz calismalara basladik, sizleride katilmaya davet ediyorum.

Torunlarimiza gercek ! Tohum Miras Birakalim..!

Kisa bir sure once mail kutusuna dusen bir e-postayi uye oldugum tum gruplarla paylasmistim. Gozden kaciranlar icin bir kez daha gondermek istiyorum. Mesajimin altinda eklidir, okuyabilirsiniz.

Cunku bu konu az uz degil, cok ama cok onemli...

Biz, arkadaslarimla birlikte bir karar aldik. Bundan sonra tukettigimiz her ne meyve varsa hic birinin cekirdegini atmamak , biriktirmek, ekebildigimiz kadarini ekmek, bir kismini da muhafaza etmek uzere...

Ayrica suanda piyasalarda hala bulup edinebildigimiz dogal sevze tohumlarini satin alip, ekip bunlarla beslenmek ve tohumlarini yine muhafaza etmek uzerine.

Haydi sizlerde bizlere katilin, Israil'in basimiza ormeye calistigi corapta bir delikde siz acin ...

Yoneticilerimiz, devlet buyuklerimiz bizi korumuyor diye bizde kendimizden ve gelecegimizden vazgecip gelecegimizin satilmasina goz mu yumacagiz ?

Hala sans varken, henuz firsat kacmamisken , son vagonundan yapisalim kacmakta olan trene...

Kurban psikolojisinden ve rolunden siyrilmak ve birseyler yapmak zamani simdi.

Cocuklarimizin, torunlarimizin sagligini ve gelecegimizi onlarin insafina birakmayalim. Gercek meyve ve sebzelerin tadina onlarinda varmalari icin bireysel anlamda bir seyler yapalim...

Lutfen bu cagriya kulak verin...

Sevgili arkadaslarim

bilim adamlari dunya icin 65 yil veriyor benim dunya nufusunun yari yariya dusmesi icin verdigim rakam 10 sene cogunuz buna gulebilir ama bu gun tartistigimiz pek cok kavram bu soylediklerim yaninda devede kulak kalacak 1990 senesinden bu yana dort yani denizlerle cevrili ulkemizin denizlerinde hic bir canli kalmadi buna sahit bir kac kisiden biri de benim ve on sene icinde karada da kalmayacak ,canlilar nasil hizli yok oluyor inanamazsiniz . birbirinize yolladiginiz mailleri takip edebiliyorsani z tohum olayini da biliyorsunuz demektir .
cocuklarinizin sizin yasinizda agac gormesini istiyorsaniz iste bu maili arkadaslariniza gonderin. arkadaslariniza gondermez iseniz basiniza hic bir sey gelmeyecek gonderirseniz de dunyayi kurtardiginiz konusunda size herhangi bir plaket verilmeyecek ama su altinin inanilmaz corakligini her yil tekrar tekrar goren ve bunun hizina inanamayan ben ayni sey karada da olacak diyorsam sadece bakin ve takip edin. pirinc fiyatlarinin yukselmesi bir arkadasimin dedigi gibi cinlilerin artik kasIk kullanmasi ile aciklanabilir mi ?
hic kimse ama hic kimse basinda ne olduguna bakamayacak ac kaldigi zaman
perhiz yaparken salatanizda biraktiginiz son maydonoz yapragi belki son terk ettiginiz askiniz olacak,okumadan silip atabilirsiniz bu yazdiklarimi
ama bir oglen kebabcida yediginiz yemeklerle yolda yurumeye baslarsaniz son model arabanizin dunyaya verdigi karbondioksitin iki kati ile kirleteceksiniz dunyamizi .
(gercek bilgidir arastirin)
ulkem benim icin her zaman onemlidir ama dunya da benimdir.
dr.bulent bir
devami hocam teoman sarmasIk a ait

Cekirdek Harekati onemli!!!
Cok onemli bir kampanya hic bir maliyeti yok ve sayilamayacak
kadar faydasi var.
Evde yedigimiz meyve cekirdeklerini kiraz,kaysi,erik, karpuz, kavun vb...
sonbahar aylarinda (cimlenmesi icin yagmurlarin baslayacagi mevsimlerde) piknige,daga, gezmeye gittigimiz arazilere topraga gomup uzerine de bir miktar su dokersek bunlarin bir kismi tutacak ve doganin dengesinin korunmasinda yarar saglayacak.
Sebzelerde oldugu gibi, yakinda meyve lerde de hibrit tohumlar yayginlasinca,
cekirdekten agac yetisme imkani ortadan kalkacak.Bu nedenle elimizi cabuk tutup ulke sathina ne kadar ekebilirsek o kadar yararli oluruz.

Gonderenin Notu:

Bu yontemi yillardir ben uyguluyorum. . Meyva cekirdeklerini asla cope atmam
Ankarada yuruyus yaptigim parklara savurdugum cekirdek epeycedir.. Parklardan topladigim at kestanelerini bile yolda

gordugum buyuk bahcelere atarim.. 20 gun kadar once evde cimlenmeye baslayan patateslerden yemek yaparken,

kabuklarini biraz kalinca soyarak bahcede topraga gomdum.. Simdi onlarca patetes bitkim var.. :))

Yerli tohumumuzu korumamiz son derece onemli..

Ulkemizdeki 1980 sonrasi iktidarlari, Turkiyemizin tarimini bitirme noktasina getirmis, son iki donemde de geri donulmez bir yola sokulmustur.. Bunu artik her gecen gun daha iyi fark edeceksiniz. .

-Cocuklariniza yemek ve sularini firesiz kullanimini ogretin. Az suyla banyo yapmanin yontemini ogrenin, uygulayin, ogretin.. Bu daha az "mutsuz" olmanizi ve hayatta kalmanizi saglayabilir. .

-Daha fazla su tuketmelerini gerektirecegi icin,cocuklarini zin ozellikle "kolali icecekleri tuketme aliskanligi olmamasina" ozen gosterin..

-(Telas etmeden, yikilmadan) benzeri yontemleri ogrenmek ve uretmek icin caba gosterin..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.