06-10-2009, 06:07 AM
|
#83 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Gerçekten uzun zaman olmuş bişeyler yazmayalı nerdeyse iki ay
Ara sıra uğruyorum siteye ama yazacak vakti bulamadım bi türlü baya bi değişiklik olmuş forumda online destek filan şaşırdım hani, gerçi yine girmezdim yada öylesine bakıp bi çıkardım ama facebooktaki grup mesajı dikkatimi çekti öyle girdim " Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü " konuyu okudum bi deneyelim diyip indirdim sonuçlarını yazarım daha sonra bakayım mutlu edecek mi beni.
Biz dinlediklerimizden sonuç yazalım listem oldukça kalabalık olarak dewam ediyor 10 tane kadar.
Acil ihtiyacım olanların tur sayısını fazla tutuyorum şu ara en acil ihtiyacım zinde uyanma 3 aydır dinliyorum günde 20 tur en az ciddi bir ilerleme kaydedemedim hala çok uyumak istiyorum hala dinç uyanabiliyor değilim gerçi benim gibi uykusever birisinin 10-15 yıllık huyu bir anda değişmez onunda farkındayım kendimce basit bir hesap yaptım 10 yılda hergün çok uyumak isteyerek bilinçaltıma en az 3650 kez çok uyumalıyım mesajını kaydetmiş olurum en az bu kadar tur dinlemeliyim ki olanı silip yeni şekli gelsin diye geldi aklıma geçen bende yaklaşık dinlediğim tur sayısını o sayıya kadar getiricam artık yolum var yani daha bide bu yöntemi deniyim bakayım.
Hayatımda son 3 aydır olumlu gelişmeler sürüyor öncelikle iş bulmam en olumlu gelişmeydi ama işten pek memnun değilim çünkü asıl mesleğim olan bilgisyar teknikerliğini yapmak istyorum onun için İstanbul'a kadar koptuk geldik.
Güvenlik görevlisi olarak alışveriş merkezinde çalışıyorum şimdi iş zaten sıkıntılı üstüne uzun vardiya saatleri gerçekten insanlarla uğraşmak zor, kelimenin tam anlamıyla insanlar çıldırmış yani insanları seven bir yapıdayım artık olan sevgimi kaybetmeye başladım.Sırf bu yüzden gece vardiyasına geçtim insanlardan uzak kalayım biraz geri kalan insan sevgimide kaybetmiyim bari "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine"
Neyse tabi işe başladım diye teknikerlik için başvurularıma devam ettim hem başvuru yaparken kafam rahat şimdi işim var kabul edilmesem dünyanın sonu değil diyorum ama işsizken öyle diyemiyorsun strese giriyosun haliyle.
Bugün çok istediğim bi firmadan aradılar yarın görüşmeye gidicem açıkcası çokda rahat gidiyorum kabul edilmesem dünyanın sonu değil hala bi işim var, kayıp firmanın olur benim gibi elemandan mahrum kalırlar
İşte böyle günlük telkinleri gece dinliyoruz onda bi değişiklik yok ama değişen bi kısım var suçluluk telkini artık gece dinleyebiliyorum kabus görüp uykum filan bölünmüyor bünyem alıştı herhaldeOlaylarada pozitif bakmaya çalışıyorum eskisi gibi değilim ekilerim artı olmaya dewam ediyor
Çok giremesekte vakit buldukça yazarım yine gelişmeleri |
| |