Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2009, 08:39 AM   #84 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Acil ihtiyacım olanların tur sayısını fazla tutuyorum şu ara en acil ihtiyacım zinde uyanma 3 aydır dinliyorum günde 20 tur en az ciddi bir ilerleme kaydedemedim hala çok uyumak istiyorum hala dinç uyanabiliyor değilim gerçi benim gibi uykusever birisinin 10-15 yıllık huyu bir anda değişmez onunda farkındayım kendimce basit bir hesap yaptım 10 yılda hergün çok uyumak isteyerek bilinçaltıma en az 3650 kez çok uyumalıyım mesajını kaydetmiş olurum en az bu kadar tur dinlemeliyim ki olanı silip yeni şekli gelsin diye geldi aklıma geçen bende yaklaşık dinlediğim tur sayısını o sayıya kadar getiricam artık yolum var yani daha bide bu yöntemi deniyim bakayım.
Serkan hediye mutluluk telkinine bir yenisi daha eklendi..

Zinde uyanmana faydalı olacak bir telkinbu,dinlemeni tavsiye ederim..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yanma-mp3.html

İşlerinde başarılar..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla