günaydın herkese..çok güzel gelişmeler oldu benim açımdan dün gece anladım..hani bişey olmaz olmaz siz bekler dururken sonra birden ilahi bişeyler oluverir ta sanki onun gibi oldu..önce söyleyeyim sevgili admin bana karanlıkkorkusu doga sesli yi hediye etmişti teşekkür ederim kendisine ve son zamanlarda sürekli en fazla onu dinliyodum..
.dün gece ben uyurkeeeeennnn...:
)))))))
elektrikler kesilmiş ve ben saatlerce uynmadan yatmaya uyumaya devam etmişim..ne var bunda diyenler olabilir.her zaman elektriklr kesilince uykudan zıplayarak kalkıyordum da yıllardır bu böyleydi...neyse işte giitiğim bi psikiyatrise neden böyle oluyo diye sormuştum aslında ben cevabını biliyorum da onu dnedim sadece..o da bu da bişeymi benim bi hastam adamcaaz saat durunca uyanıyo demişti o kadar gergin yatıyo yani..hatta dün gece bizimki elinde mumla tepemde dikilip bak elektriklr kesildi,korktugumu biliyoya,korkma mumu falan buraya bırakıyorum demiş..uykumun arasında biri bişey anlatıyodu meger oymuş..amaaaa ben hiç uyanmadım...
taaa ki gece 3 e kadar..üçte uyanmamın iki sebebi olabilir..biri bu akşam kandil ya oruç tutacaktım yani kalkma fikri vardı kafamda,mutlu kandiller bu arada.. ondan şartlanıp uyanmış olabilirim..ikincisi de dinlediğim bu karanlıkkorkusu telkini beni saat şimidye kadar dinlediklerim ,3 ekadar idare etmiş de olabilir yani daha fazla dinlemem lazım....ama bence harika bi gelişme bu...
tabi 3 de kalınca aaa heryer karanlık hatta karanlıgın aydınlıgı var,aynı kısır döngü mumu yaksam yatsam ya yangın çıkarsa falan perdeyi açmalar sonra gaz lambayı yakıp perdeyi kapamalar..yaa en güzeli her zaman rahatsız eden horlama sesi insanı rahatlatıyo bu gibi durumlarda...
neyse uzatmıyım ama uzattım galiba..bu arada ben bu siteye takılma olayını çok mu abarttım ne..dün yolda giderken metro turizm arabaları varya onları merto diye okuyorum yollarda ..bi de dün gece hep lerzaancıımı gördüm..tabi resmini görmediğim için sürekli tipi degişiyo.hatta bi ara çarşaflı bi kadın bile oldu bi ara kısa sarı saçlı halka küpeli...neyse rüyayı ben ona özel mesaj geçiyim şimdi...