Ynt: REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) "öylesine lost başlığı olsun diyorsanız tamam " ifadesi bence komik bir agresiflik içeriyor..beni tanıyan burdaki arkadaşlarım bilir zatenkendimi de açıkça ifade ettim benim amacım öylesine şöylesine böylesine şeklinde laf olsun diye burada yer tutsun bulunsun diye yazmış olmak için yazmak değildi.."gercekten iyi niyetle ve samimice " paylaşmak isteyen arkadaşlarla bilgi paylaşmak için açtım bu başlıkları ama bu başlıkları açmanın şimdi bu işlevi gercekleştiremeyeceğini düşünüyorum bunun sebebi her bir sezon için ayrı başlık açılsa dahi hiçbirimizin ortak bir yerde buluşamayacağımızı düşünmem..neden çünkü aynı sezonu izleyen insanlar bile farklı bölümleri izlemiş oluyorlar..o yuzden her sezonun her bir bölümü için binlerce başlık açamayacağımıza göre bu imkansıza yakın..imkansız demiyorum çınku bunu gayet guzel başaran bir site var ..ekşisözlük..orada insanlar diziyle ilgili bilgiler içerir uyarısı vererek gayet guzel tekbir lost başlığı altında fikir alışverişi yapabiliyorlar,hiçbir sorun da yaşanmıyor,ben bunu burada yapabileceğimizi sanmıştım ama olmayacağını düşünüyorum...şunu da ekleyeyim hayat ne garip ben admin yetkisinde biri değilim yani sadece ben başlık acabiliyorum diye bir durum yok, buraya üye olan her arkadaş site kuralları dahlinde başlık açabilir,o yuzdenbunu sen de yapabilirsin,yani çok istekli isen sen de başlık acabilirsin lostun izlediğin sezonu ve bölümüne yönelik,ya da daha once de ifade ettiğim gibi istediğin bir lost başlığına yazabilirsin..
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |