06-10-2009, 07:00 PM
|
#26 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iyi ki doğdun MÜMİNOKAN ... Gangi bir yaş daha mı attın sen ![girlhaha](images/smilies/girlhaha.gif)
Canım canım canım bir kaç gündür nete giremedim bu yüzden geç kaldım. Ama insan bir arar benim doğum günüm diye, kutlardım ![sevincli](images/smilies/w00t21.gif)
Güzel gönüllü arkadaşım geçen seneden bu seneye ne kadar çok değişti.. İsteklerimiz, hayattan beklentilerimiz, hayata verdiklerimiz, kimi kalıcı kimi geçici misafirlerimiz :) Biz değiştikçe, güzelleştikçe (anlarsın sen benim ne demek istediğimi :) ) hayatımız da aynı rotaya girdi. Her zaman söyledim, söylerim de hem arkandan hem yüzüne karşı SEN MÜKEMMEL BİR DOSTSUN.. ![ark5](images/smilies/friends.gif)
Hayatın sana hakettiğin tüm güzellikleri yaşatsın, varlığın hiç eksik olmasın. Nice güzel yaşlara dost :)
Sevgilerimle.
Redy
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |