Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhabalar Fenn'cim :)
Ben de ilk 2 mesajın hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. İlgimi çeken tarafı organlarınla konuştuğun kısım. Öncelikle bronşit ve tiroid hakkında 'düşünce gücüyle tedavi' isimli kitap hangi olumlamaları önermiş ona bir değinelim: Bronşit: İçimde ve çevremde barış ve uyum yaratıyorum. Her şey yolunda. Tiroid: Eski kısıtlamalardan kendimi arındırıyorum ve kendimi yaratıcılığımla birlikte özgürce ifade ediyorum.
Bu sözleri bronşit ve tiroid problemlerin için istediğin her an tekrarlayabilirsin. Ayrıca tiroidin için boğaz bölgenle konuşurken açık mavi bir ışığın o bölgeyi doldurduğunu, kuşattığını ve rahatsızlığını tedavi ettiğini imgeleyebilirsin. Yeşil renk de şifanın rengidir, bu rengi de tüm vücudun için kullanabilirsin.
Organlarımla konuşmak benim de çok sık yaptığım bir şey. Faydasını çok görmüşümdür. Bu şekilde iyileştirdiğim bir çok rahatsızlığım oldu.
Aborjinler'in bu şekilde kırık kemiklerini bir kaç saatte iyileştirebildiklerini ve yaraları bir kaç dakikada tamamen geçirebildiklerini anlatan bir yazı paylaşılmıştı forumda. Bulabilirsem linkini de ayrıca eklerim okuyabilmen için.
Bu mesajı yazdığın mutlu haline en kısa zamanda tekrar ulaşabileceğini biliyorum, inanıyorum.
Her şey yolunda ve güvendesin. Bunu bilmen çoğu zaman çok şeyi bilmenden daha faydalı oluyor inan bana :)
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |