Arkadaşım bak şimdi biz bu telkinleri niye dinilyoruz hayatımızı zora sokan şeyleri yavaş yavaş hayatımızdan çıkartmak için şimdi sence bir ömür sana zarar veren durumlarla birlikte yaşamak mı? yoksa geçici bir süre ( ki inan kısa bir süre bu ) dişimini sıkarak kalan ömrümünü geçmişe oranla daha iyi ve mutlu geçirmek mi istersin ? Bence 2 haftanı zorlada olsa biraz gayret ile suçluluğa ayır hepimizin hayatında istemediğimiz halde bunalım olmuştur bu seferde bir defalığına kendi bunalımını isteyerek kendin yarat nasıl olsa geçici olacak Ayrıca herkeste aynı etki görülmüyor ben suçluluğu dinlediğimde saat gece 2 de yatayım sabah en geç 8 de kalkıyorum mesala bende erken uyanma şeklinde etkisini gösterdi herkes bir olacak diye bir şart yok ki sen gönlünü ferah tut hiiç bir şeyler olmaz dinlemeyeni asmıyorlar ama inan zararı yararından çok benim 10 günüm inan tık yok bende sadece erken uyanıyorum ama uykumu almış şekilde tek etkisini bu şekilde gösterdi .... dediğim gibi sen içini ferah tut biraz daha dinle bence tabi doğrusunu bu site yetkilileri bilir
bilmiş bilimş konuştuğuma bakma
benim ki sadece arkadaşça bir öneri
saygılar