ilk olarak tum kader dostlarıma merhaba ..
yaklasık olarak 1 aydır telkinleri uzman kişilerin tavsiye ettiği şekliye dinliyorum.. ( gunde ortalama 15 saat olmak üzere ilk 15 gun ego - sucluluk 15 günün sonunda listeye kendine guveni ekledim.. suan listem ego - guven - erteleme ve topluluk karsında konusma haftanın 2 gunude suclulugu listeme dahil etmeye basladım..
konuya gelicek olursam, ilk zamanlar heyecan ve şevkle hersey yoluna giriyor kurtuluyorum imajına büründüm.. bu arada dalgalanmalar yasandı, hala yasanmakta .. gerci sitedeki tüm yazıları aşşağı yukarı okudum (dalgalanma hissi) v.s .. bu sebebden dolayı hala sabredıyorum dusun .. bu sırada sitemizde ustad konumunda olan bir dost la yaıştım bana bir cok konuda yardımcı oldu .. ( cok teşekür ediyorum )

.. bana bazı içsel konusmalar hakkında bilgi verdi..
orn: ben mutlu huzurlu ve kendime her konuda güvendiğim bir sekilde yasamayı seciyorum...
az once atakan beyin bir yazısına denk geldim .. kendisi soyle demiş: olumsuz duyguları cagırın.. bu egsersizi yapın.. kendinizi bilinçli olarak kotu hissetmeyi isteyin.. bakın bu cok işe yarıyacak gibi.... aslında cok mantıklı!!! cunku bilinçaltımız biz ne istersek sanki tersini yapıo! ama bu olumsuz dusunmek olmuyormu?? bir yandanda olumlu dusunmek gerekLi?
mesela bir konuda soyle bir yazıya denk geldim: beyninizdeki problemle yüzleşin sorunun ustune gidin onunla savaşın... sorunu kabul ederseniz problem buyur içerde.. başka bir yazıdada olumsuz dusunceler aklınıza geldimi o olumsuz konuda yorum yapmayın ustune gitmeyin gibi ters teper gibi.. dusun
- son olarakta telkinleri dinlemeye baslayalı tanımadığım bir kişi ile konsurken dahada heycanlanmaya veya goz temasından dahada kaçmaya başladım! ... bilmiyorum belkide bu telkinlere odaklandığım icinmi boyle oluyor? bilincaltım benimle oyunmu oynuyor?? yada gunde 2 3 bira iciyorum bu telkinleri etkilermi? 1 aya yakın bir zamanda rahatlamış olmam gerekmezmi??
Sitenin Ustadları bu konuda yorumlarını paylaşırsa sevinirim.. teşşekürler...