secmece sozler hayır bu aşk meşk işleri ne şimdi lerzanım ne oluyo??bilelim...e bikaç şey de ben ekliyim o zaman..gerçek aşık an be an maşuk olmaktadır her lahza her dem..aşkın dogasında vardır bu seven sevilene dönüşür ,aşkın derinindeki mana budur..aşık tüm gücü ve güçsüzlüğüyle kendinden, artık fazla gelen bedeninden ,kimliğinden kurtulmaya ,hafiflemeye çalışır.ah maşukta bir erise bi atsa deryaya kendi zerresini o da derya olacaktır nihayet..bunun için zerreden kurtulması gerekir önce ...daha yüzeyde ise aşk, en aşkın en yüce varlıgın aşkının gölgelerinden sadece bir yansımayı taklit etmeye çalışır,kendine somut bir yer edinmeye çalışır bir insana konmakla...bu dünyada varlık abası giymeye yeltenir,yeltenirde eline yüzüne bulaştırır...aşk..bir erişilmez ritmdir, aşk çagrıya ezeli bir yanıttır ,kabuldur haddi olmayarak...bu aşk meydanına canı tatlı olanı almazlar..
canını atarsın bu meydana yokoluşunu izlersin yavaş yavaş....
derya olmaya yüztuttun mu kendindeki gücü görür de korkarsın...genişler için her aza'n sayıklamaktadır o sevgiliyi..her zerreyi de aslında aşka koşar ve sayıklar görürsün..varlıgının sebebinin de dehşete düşüren bi aşk oldugunu biraz sezdiğinde dönmeye dil susar...başka bi dil oluşur sende...
ne diyorum ben gene ya..bak lerzan valla seviyorum ben de seni.. 44 |