sevgili arkadaşlarım sizinle 4-5 yıl önce gerçekleşmiş bi olayı paylaşmak istiyorum.arzu abla isminde hayatıma anlam katan,2.annem gibi sevdigim bi şahıs vardı o dönemlerde(ki hala var 44)şiddetli bel ağrıları vardı muayene sonucu fıtık teşhisi konuldu.tüm görüntü tetkikleri yapıldı.fıtık ne boyutta her ayrıntısı tesbit edildi dr kesinlikle ameliyat gerekli demişti ama gelgörki arzu abla ameliyattan çok korkuyordu.o zaman dr 1ay boyunca yatakdan hiç çıkmayacaksın.sadece wc ye gitmek için kalkacaktı oda tekerlekli sandalye ile
.bi gözlemleyelim demişti.düşünsenize bayno yapması,oturması bile yasak!
o dönemde hoşuma giden tek sey okulum tatile girmiş arzu abla ile yakından ilgilenebilecektim.aynı hastanede çalısıyorduk.işlerin aksamaması için hem benim hemde onun yerine koşuşturuyordum.toplantılar hastalar nöbetler derken hayatım tam bi karmaşaya dönüştü.zaman faktörü tamamen ortadan kalktı sanki...arzu ablaya yeterince vakit ayramıyordum üstelik.''Acele ile odaya girip abla bi ihtiyacın varmı? ''die sorabiliyordum sadece
bi gün acele ile işleri yetiştirme cabasının arasında aklıma düştü arzu abla.Hemen işleri bırakıp arzu ablanın yanına koştum.kapıyı hızla actım arzu abla ayaktaydı aniden bana doğru döndü.meger tek başına wc ye gidiyorduş bende kapıyı öle hızlı açınca oda refles olarak hemen kapıya dönmüş.ani hareketle belini incitmişti şiddetli ağrıları oldu.Vicdan azabı duymaya başladım kendimi sorumlu tuttum.ağrım var diyince içim sızlıyordu.hemen onu yatağa yatırıp beline masaj yapmaya başladım.baya bi süre masaj yaptım bir süre sonra arzu abla belinin agrısının gectigini söledi.rahatlamıştım.ondan sonra bi şekilde zaman ayırıp ona sık sık masaj yapmaya başladım.Ağrı kesicileri yapıp gidip çalışıyordum.İlaçların etkisi geçmeye yakın gelip merhemlerle masaj yapıyordum.inanılmaz rahatlıyordu arzu abla.
''Ağrı kesicilerin etki süresi bu kadar kalıcı olmuyor.''diyordu başlıyorduk gülmeye...onu öle iyi görünce bende iyi oluyor mutlu oluyordum.sık sık masaj yapmaya başladım.gece gündüz her fırsat buldukca...zaten gecede onunla kalıyordum.bize verilen sürenin sonunda tüm tetkikler yenilendi.Dr. geldi heyecanla ne söleyecegini bekliyorduk.Ve sayın doktorumuz(dr) fıtıgın ileri derecede gerileğini sölemişti.kulaklarımıza inanamadık hoş kendiside çok şaşırmıştı''böle bi durumla ilk kez karşılaşıyorum bu imkansız ! ''dedi.''Ne yaptınızda bu sonucu elde ettiniz bu enfeksiyon deilki antibiyotik kullandınızda geçti dieyim''dedi ''vallaha her fırsat buldukca masaj yaptım sadece''dedim.Ellerim karıncalanır avuçlarımdan ona doğru bir şeyler kayar giderdi.şimdi anlıyorum ona yolladığım enerjinin farkındalığını.Sevgimi yollamışım,onun bedenide bunu degerlendirmişti.Atakan abi bu durumu sn Belgin Eryavuz 'un bir cümlesi ile özetlersem sanırım hiç yalnış olmaz'' perinin tılsımlı çubuğu değmişcesine etki yarattı''.sonra 5 doktor oturup bi açıklama bulmaya çalıştılar o zaman bunun açıklamasını bulamamıştık ve arzu abla kaç yıldır hiçç rahatsızlanmadı.sağlıklı bi hamilelik geçirdi,dogum yaptı ve su anda iş hayatına devam ediyor wave.ki onun o derece bi fıtıkla hayatını bu şekilde idame ettirmesi çok zordu.karşılaştıgım sey bir mucize dokunuşun getirdigi bir mucize...