canımsın lerzanım söyleyene degil söyletene bak..mernuş nası ama.neyzen harika bi insan..neyin muhteşem sesini duyunca sara nöbeti geçirecek kadar..ve hatta bakırköy hastanesine yattıgında yatak demirlerinden ney yapıp üfleyecek kadar çünkü doktor o sıra ona ney üflemeyi yasaklamıştı..çok severim neyzeni içer miçer sarhoş gezer ama..başka bi sarhoşluk onunki sanki anlıyorum ben onu...duyuyorum sesini....tanrıya seslenişeri münaacatı bambaşkadır...bitirir beni neyzen...mügecim bu sözler de biiiiiirr harika zevkle okudum ve çok hoşuma gitti....lerzanım sen diyosun ya hatırla sevgiliyi izlemeye kaçıyom falan ben de şimdi gelinciki izleyim beyazımsı olan..aslında bazen bıktıran tarafları var da naparsın romantik işte ceren ve ömerin aşkı...ama ondan da beni bu bölümü izlemeye iten...kız ha meryemce akıl hastanesine kapanıyo ya peşinden aziz onu seven kötü adam oluyo kendisi o da hastaneye şizofren tanısı ile hasta kimliğiyle yani giriyo.kızı görmek için .kim yapar bunu yaaaa ne hoş..iki deli bakalım nası bi tablo oluşacak???