Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2008, 11:40 AM   #207 (permalink)
cent
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı


“İyi” değil, “En İyi” Olma Zamanı; “Kişisel Gelişim” Değil, Kişisel Mükemmellik Zamanı!...



Merhaba arkadaşlar!



Nasılsınız?



Günümüzde artık “iyi” olmak yetmiyor, “en iyi” olmak gerekiyor! “En iyi” olmak için de öncelikle “kendimizin en iyisi” olmamız gerekiyor! İyi olmak için belki kişisel gelişim yeterli olabilir ama en iyi olmak için kişisel gelişim yetmez, kişisel mükemmelliktir önemli olan!



Şuna gönülden inanıyorum ki, her birimiz şimdiki durumumuzdan daha iyi duruma gelmek, daha mutlu olmak, daha başarılı olmak…istiyoruz! Ama ben diyorum ki daha iyi olmak değil, en iyi olalım! Hangi konumda bulunursak bulunalım, her ne işi yapıyor olursak olalım, alanımızda en iyi olalım! Daha iyi olmak da yetmez, en iyi olmamız gerekiyor! Ve bu potansiyel hepimizin içinde mevcut! Kendimizin en iyisi olmak, sadece ve sadece bize özgü! Kimse bizim en iyimiz olamaz! Her birimiz kendimize has mükemmelliğe sahibiz! En iyi olabileceğimiz alan mutlaka var! Bu sebeple önemli olan da en iyi olduğumuz ya da olabileceğimiz alanı keşfetmek! Bunun için hayattan ne istediğimizi sorgulayalım! Hayata neler verebileceğimizi sorgulayalım! Sokrat’ın da söylediği gibi “Sorgulanmamış bir yaşam yaşamaya değmez!”



Dünyaya sıradan biri olmak için gönderilmedik, sadece iyi biri olmak için de gönderilmedik, kendimizin en iyisi olmak için gönderildik! Kişi ancak ve ancak varlık amacı doğrultusunda yaşadığı sürece mutlu ve huzurlu olabilir! Sürekli gelişim anlayışı içerisinde kendimizi keşfetmeye başladığımız zaman, en iyi olma yolunda ilerlediğimiz zaman hayatımız anlam kazanır, daha mutlu, daha başarılı… oluruz!



Hayattaki her şey gibi en iyi olmak da bir seçimle, bir kararla başlar! Bugünden itibaren kendimizin en iyisi olmaya karar verelim! Kendimizi kendimizin en iyisi olmaya adayalım! En iyi olma yolunda hep birlikte hareket edelim!



En iyi olma yolunda kullanabileceğimiz Zihinsel Güçleri Harekete Geçirmede 7 Yöntem! adlı yazımın tekrar okunmasını faydalı buluyorum!





Kendinize çoook iyi bakın arkadaşlar!



Muhteşem bir gün geçirmeniz dileğiyle!...



Adem Altay







__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla