Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2008, 11:45 AM   #210 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı

Hedeflerden Gelen Mutluluk!...

Günaydın arkadaşlar!

Nasılsınız?

Mutluluk, değerli bir idealin ya da hedefin ilerici bir zihniyetle gerçekleştirilmesidir! Bizim için çok büyük önem taşıyan bir şeye doğru adım adım ilerlediğimizde, kendimizi gerçekten çok mutlu hissederiz! İnsanların en büyük ihtiyacı anlam duygusu ve hayattaki amaçtır!

Hedefler bize, anlam ve amaç duygusu aşılar! Hedefler bize yön duygusu kazandırır! Hedefimize doğru ilerlediğimizde, kendimizi gerçekten daha mutlu ve güçlü hissederiz! Daha enerjik ve etkin bir yaşam sürmeye başladığımızı anlarız! Her açıdan kendimizi daha yeterli ve güven dolu hissederiz! Hedefimize doğru attığımız her adım, gelecekte daha büyük hedefler koyup, bunları elde edebileceğimiz duygusunu da artırır!

Hedef koymanın en büyük yaralarından bir tanesi, hedeflerin bize, hayatımızdaki değişikliğin istikametini belirleme ve kontrol etme becerisini kazandırmasıdır! Hedefler bize, hayatımızdaki değişikliklerin geniş ölçüde kendimiz tarafından belirlendiği ve kendimiz tarafından yönlendirildiği hissini yaşatır! Hedefler, yaptığımız her şeye bir anlam ve amaç yüklememize imkan tanır!

Bizim gerçekleştirdiğimizin her hareketin, bir amacı vardır! Gerçekten de istediğimiz bir şeye doğru ilerleme kaydettiğimizde mutlu oluruz! Bu durumda ortaya çıkan en önemli sorular: “Hedeflerim nelerdir?”, “hangi amaçlara doğru yöneldim?”, “gün sonun da kendimi hangi noktada görmek istiyorum?” şeklinde olmalıdır!

Bugün her ne yaparsak yapalım, içtenlik ve sevgiyle yapalım!...

Unutmayalım ki, kalıcı olan tek şey içtenlik ve sevgiyle yapılandır!...

Kendinize çoook iyi bakın arkadaşlar!...

Muhteşem bir gün geçirmeniz dileğiyle!...

Adem Altay

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla