Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2008, 12:23 PM   #215 (permalink)
cent
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
hayal ablanın seslendirmesiyle bende oluşan duygu ve görsellikler
























































































































































artık ablacımızın seslendirmesinde bu resimleri seyrederim



görmek istediklerimi beyinde sergileme sonucunu alma amacındayım



sevgiyle kalayım




Büyük Motivasyon Mesajı – Daha İyi Bir Yaşam İçin Olumlamalar!...



Merhaba arkadaşlar!!!



Nasılsınız!!!



Güncellenmiş Büyük Motivasyon Mesajını almaya hazır mıyız?!!



Büyük Motivasyon Mesajından önce sizlere düşünce gücü ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum:



Her gün aklımızdan -farkında olsak da olmasak da- milyonlarca düşünce geçer! Aklımızdan geçen her düşünce bilinçaltımıza kaydolur! Günümüz şartlarını göz önünde bulundurursak bunların büyük çoğunluğu –neredeyse tamamı- olumsuzdur! Zamanla bilinçaltımızda biriken olumsuz düşünceler diğer olumsuz düşünceleri de – hatta olumlularını bile katlederek- kendine çeker! Bu düşünceler yoğunluğu oranında yer kaplar: yoğun etki bırakan, bizi etkileyen ve güçlü duygular çağrıştıran -olumlu ya da olumsuz- düşünceler büyük yer kaplar! Aklımızdan geçen düşünceleri etkileyen ve onları güçlendiren en büyük etkenlerden birisi de kendi kendimize sürekli olarak yaptığımız içsel konuşmalardır! Zihnimize giren her düşüncenin şiddetini artıran ve azaltan etken içsel konuşmalardır! Olumsuz içsel konuşmalar olumsuz düşüncelerin şiddetini artırır! Örneğin, başarısız bir kişi olduğunuzu düşündük! Ve kendimize sürekli olarak ne kadar başarısız olduğumuzu söylüyoruz! Ve bilinçaltımız bizim geçmiş referanslarınıza bakarak ve bizim içsel konuşmalarımızla sürekli başarısızlığımızı tasdik etmemiz sebebiyle bizim ne kadar başarısız olduğumuza dair bir inanç geliştirir! Bir düşünce inanç halini almışsa güç kazanmış ve bilinçaltında büyük bir yer zaptetmiş demektir! Bu inancımız da sürekli olarak başarısızlık düşünceleri ve içsel konuşmalarımız ile kesin inanç yani iman düzeyine yükselir! İman düzeyine gelmiş bir düşünce, yerinden oynatılamaz, değiştirilemez çok güçlü bir gerçeklik halini almış demektir! Artık başarısızlığımız iman düzeyine gelmişse hiçbir etken bizim başarısızlığımıza mani olamaz! Başarısızlığımız nam salmıştır! Dünyanın en başarısız insanı olmaya hak kazanmışızdır! Dünyanın en başarısız insanı ödülü kesinlikle bize verilecektir!



Sakın ha! Adem hoca da olumluluğu savunup ha bire olumsuzluğu göklere çıkarıyor, bu ne biçim iş demeyelim! Bir şeyin değeri zıttıyla ölçülür! Aynı şekilde başarılı bir kişi olduğumuzu düşündük! Ve kendimize sürekli olarak ne kadar başarılı olduğumuzu söylüyoruz! Olumlu içsel konuşmalar ile olumlu düşüncelerin şiddetini istediğimiz kadar artırabiliriz! Ne büyük keşif! Ve bilinçaltımız bizim geçmiş referanslarımıza bakarak ve bizim içsel konuşmalarımızla sürekli başarımızı tasdik etmemiz sebebiyle bizim ne kadar başarılı olduğumuza dair bir inanç geliştirir! Bir düşünce inanç halini almışsa güç kazanmış ve bilinçaltında büyük bir yer zaptetmiş demektir! Bu inancımız da sürekli olarak başarılı olduğunuza dair düşünceler ve içsel konuşmalar ile, kesin inanç yani iman düzeyine yükselir! İman düzeyine gelmiş bir düşünce, yerinden oynatılamaz, değiştirilemez çok güçlü bir gerçeklik halini almış demektir! Artık başarımız iman düzeyine gelmişse hiçbir etken bizim başarımıza mani olamaz! Başarımız nam salmıştır! Dünyanın en başarılı insanı olmaya hak kazanmışızdır! Dünyanın en başarılı insanı ödülü kesinlikle bize verilecektir!





Bulduuuuuuuuuuuummm m!!!



Ne müthiş fikirrrrrrrr! !!!



Waaaaaaaaaaaaawwwww w!!!



Şu şekilde düşünürsek:”Demek ki ben de önce olumlu düşünüyorum, sonra olumlu düşüncelerimin şiddetini olumlu içsel konuşmalarla güçlendiriyorum, zamanla bu olumlu düşüncelerim olumlu inanç halini alıyor, olumlu inançlarımı olumlu eylemlerle iman derecesine yükseltiyorum ve iman derecesine yükselmiş olumlu düşüncelerim ruhsal alemde “benzer benzeri çeker” prensibiyle evrende olumlu olan her şeyi bana çekmeye başlıyor!Bu da bana müthiş bir yaşam enerjisi ve sınırsız bir güç veriyor!” Bu sadece bir kişinin gücü! Bir de yaşam enerjisi ve güçlerini birleştirebilen kitleleri düşünelim! Olumlu düşünen, kendini ve çevresini sürekli olarak geliştiren, her ne iş yapıyor olursa olsun işini “EN İYİ” şekilde yapan, “EN İYİ” den başkasını kabul etmeyen, çevresinin de “EN İYİ”olması için sürekli çaba harcayan, “EN İYİ” düşüncelere sahip, önce kişisel, sonra kitlesel mükemmelliğe adanmış asil ruhların gücü hayal bile edilemez!!!



Evrensel değerler doğrultusunda Kişisel ve Kitlesel Mükemmelliğe Adanmış, Tek Yumruk haline gelmiş Asil Ruhlar dünyayı bile yerinden oynatabilecek SINIRSIZ BİR GÜCE sahiptir!!!



Hep beraber kişisel ve kitlesel mükemmelliğe ulaşmak ümidiyle!...



Öğr. Gör. Adem Altay

kisiselmukemmellik@ yahoo.com



Büyük Motivasyon Mesajı



Önemli Açıklama: Aşağıdaki mesajı kendimize uyarlayarak içtenlikle, inanarak her sabah ve her akşam yatmadan önce okuyalım! Her okuyuşumuzda, bu mesaja sınırsız pozitif bir enerji yüklendiğini, her okuyuşumuz da okuduğumuz her satırdan müthiş bir gücün çıktığını, alnımızın tam ortasından bir ışık demeti halinde içimize işlediğini, damarlarımızda dolaştığını, ruhumuza inanılmaz bir zindelik ve güç verdiğini, ve bu gücün bizim insanların iyiliği için yapacağımız çalışmalarda kullanabilmemiz için bize bahşedildiğini düşünelim! Ve buna içtenlikle inanalım! Her okuyuşumuzda içimize müthiş bir enerji dolduğunu hissedelim!



1. Kendimize uyarladığımız bu mesajın çıktısını alalım! Görsel isek mesajı süsleyerek çarpıcı hale getirelim! İşitsel isek bir ses kaydediciye kendi sesimizle kayıt edelim! Dokunsal isek her okuyuşumuzda her kelimeyi hissederek okuyalım ya da küçük kartlara parça parça yazarak bu işlemi oyun haline dönüştürelim!

2. Mesajı kendinize uyarlayalım! Yazılanlar bizi ve olmak istediğiniz bizi ifade etmeli, birinci tekil şahıs ile yazılmalı, şimdiki zaman kipi kullanılmalıdır! Bizi ilgilendirmeyen, bize hitap etmeyen bir mesajın bize hiçbir etkisi olmaz! Geçmiş bitmiş, gelecek ise henüz gelmemiştir, hükmedebileceğimiz zaman parçası “şimdi, şu an”dır!

3. Nasıl okursak öyle sonuç alırız! Öylesine okursak öylesine sonuç alırız! Sadece okursak, sadece okumuş oluruz! Bir defa içtenlikle okursak, bir defalık sonuç alırız! İçtenlikle, inanarak sürekli okur ve uygulama yaparsak sürekli bir sonuç alırız! Seçim bizim! Tabi ki sonuçlar da bizim olacaktır!

4. Yıl 2007! Büyük Motivasyon Mesajını sevdiklerimizin isimlerine uyarlayarak çıktı alalım! Daha sonra sevdiklerimize hediye edelim! Kim bilir belki de sevdiklerimize hayatlarında almış oldukları en iyi hediyeyi vermiş oluruz!

5. Bu mesajı sevdiklerimize ve tanıdığımız herkese yollayalım (veya forward edelim!)

6. Önemli olan az da olsa sürekli olandır! Eğer vaktimiz azsa her gün parça parça okuyalım ve uygulayalım!

7. Bu teknikler işe yaramaz diyenlere aldırmayalım! Hele hele ben bu konuda eğitim aldım bunlar saçmalık derlerse hiç inanmayalım! Sadece deneyelim!

8. Bu tarz olumlamayı hayatımızdaki her alana uyarlayabiliriz!

9. Yazdıklarımız ile değerlerimiz, inançlarımız ve kişiliğimizin çatışmamasına çok dikkat edelim!

10. Bu mesajı sihirli değnek olarak görmeyelim! Bir anda değişiklik beklemeyelim! Uygulama ve zaman ile mutlaka pozitif değişim sağlarız!

11. Bu mesajı okurken birisi gelir de bize gülerse, biz gülüp geçelim, çünkü gülüp geçenler genellikle ağlanacak halde olanlardır! Hele bir de alay edenler var ya işte onlar acziyetlerini alayla kapatmaya çalışan zavallılardır! Bir dokunsanız bin dert yumurtlarlar!

12. Bu mesajı görür görmez yine mi Adem Altay, bıktık bu baş belası adamın maillerinden, biri bu adamı durdursun diye isyan edenlerdensek, boşuna enerjimizi harcamayalım! Mesajlardan kaçabiliriz, ama kendimizden asla! Adem Altay, “Kişisel Mükemmellik Felsefesi”ni yaymaya, insanların hayatlarında değişim yapmaya, sürekli bir şeyler öğrenip onları diğer insanlarla paylaşmaya, daha güzel, daha olumlu insanların yaşadığı bir toplum oluşturmak için var gücüyle çalışmaya adanmıştır! Hızla koşan bir atın küçücük taşlarla durdurulamayacağı gibi Adem Altay hakkında ileri geri mesajlar atılarak, menfi hesaplara girilerek, sahte isim kullanıp çamur atarak mesajları durdurulamaz! Bu mesajı okuyup faydalanabilecek tek kişi için bile olsa mesajlarımı yayınlarım!

13. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır! İster benim adımla ister başkasının adıyla olsun insanları geliştirebilecek her tür bilginin paylaşılması taraftarıyım! Bazı arkadaşlar benim yazmış olduğum mesajı kendi yazmış gibi kendi adıyla yayınlıyor! Mesajın kimin adıyla gittiği önemli değil, önemli olan bu fikirlerin daha çok insana ulaşması İster benim adımla olsun, ister başkasının adıyla! Kişisel Mükemmellik Grubu anasayfası Files bölümüne kişisel mükemmelliğe inanan arkadaşlarımızın en iyi olma yolunda kullanabilmeleri için, dosyalar ekledim! Ben bir eğitimci olarak şuna inanırım: Özümseyemediğimiz, içselleştiremediğimiz bir bilgi bizim değildir! Geçek bir eğitmen kişiliğiyle, bilgilerini içselleştirebilmesiyle, anlattığı konuya hakim olabilmesiyle, içi dışı bir ve söyledikleriyle yaptıkları uyumlu olmasıyla, anlatım tarzı ile gösterir, kuru kuru ordan burdan toplama bilgiyle değil! Bu yüzden dosyaları kullanalım fakat içselleştiremezsek bir işe yaramaz!



İşte Beklenen Mesaj:

Büyük Motivasyon Mesajı



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Bugün, bu saat, şu an hayatımın dönüm noktası!Bugün yepyeni sevgi dolu mutlu bir hayata başlıyorum!



Geçmişimdeki tüm olumsuzlukları siliyorum! Gelecek ise seçim yapmamı bekliyor! İşte tam bu anda bilinçli bir şekilde yarınlarıma yön veriyorum!



Geçmişte yaptığım tüm hatalar için kendimi bağışlıyorum! Kendimi şu an huzurlu, mutlu, harika hissediyorum! Enerji dolu, güçlü ve sağlıklıyım ve bunun tadını çıkarıyorum!



Ben,Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Son derece huzurluyum! Hayatımdaki iyiliğin gücüne inanıyorum!Koşullarda hiçbir güç yok!Yalnızca iyilikte ve doğrulukta güç var!



Şu anda içimde bulunan güce engel olabilecek hiçbir insan, yer, nesne durumveya ortam yok! Hiçbir şey bana karşı değil, hiçbir şey beni rahatsız edemez! Geçmişimde olanların beni incitecek hiçbir gücü yok!



Şu anki iyi düşüncelerle geleceğimi hazırlıyorum! Bugünü, şu anı yaşıyorum, geleceğe güveniyorum, geçmişten hiçbir pişmanlık duymuyorum!Tü m hayatın benimiyiliğim için el ele verdiğine inanıyorum! Rahatım, mutluyum, huzurluyum!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Kendi düşüncelerimi kendim seçerim! Başkalarının benimle ilgili düşünceleri beni bağlamaz!



Ben izin vermedikçe kimse benim düşüncelerimi biçimlendiremez! Kendim için sağlık, mutluluk, sevgi ve anlayış düşüncelerini seçiyorum!



Korku ve nefrete düşüncelerimde yer yok! Bu andan itibaren “Hayatımın Hakimi Ben’im!”

Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Gerçekten ben çok özelim! Kendimi seviyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum!



Kendimi geliştirmek için hergün çalışmama ve hergün daha iyiye gitmeme rağmen bugünkü beni seviyorum! Ve yarın daha iyi olduğum zaman da kendimi seveceğim!



Bütün dünyada gerçekten benim gibi kimse yoktur! Daha önce asla başka bir ben yoktu ve tekrar başka bir benolmayacak!



Ben, Kişisel Mükemmellik YolcusuAdem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Ben tepeden tırnağa eşsizim! Bazı hallerde başkaları gibi görünebilir, hareket edebilir veyakonuşabilirim ama ben onlar değilim! Ben benim!



Birisi olmak istedim ve şimdi olduğumu biliyorum! Dünyadaki herhangi biri olmaktansa kendim olmayı tercih ederim!



Hissetme tarzımıseviyorum, düşünme tarzımı seviyorum ve işleri yapma tarzımı seviyorum! Kendimi ve kimliğimi beğeniyorum!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Benim birçok güzel niteliğim var! Yeteneklerim, hünerlerim ve kabiliyetlerim var! Henüz bilmediğim yeteneklerim bile var! Ve sürekli kendi içimde yetenekler keşfediyorum!



Ben olumluyum! Ben kendimden eminim! İyi şeyler yansıtırım! Eğer yakından bakarsanız, etrafımda bir parlaklık bile görebilirsiniz!



Yaşam doluyum! Yaşamayı seviyorum ve hayatta olduğuma memnunum! Çok özel bir zamanda yaşayan çok özel bir kişiyim!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Akıllıyım! Zihnim çabuk, uyanık, zeki ve eğlencelidir! İyi şeyler düşünürüm ve zihnim benim için her şeyi yoluna koyar!



Çok fazla enerji, şevk ve canlılığa sahibim! İlgi çekici biriyim ve kendim olmaktan gerçekten hoşnutum!



Başka insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırım ve başka insanlar benimle olmaktan hoşlanırlar! İnsanlar söyleyeceklerimi işitmekten ve düşündüklerimi bilmekten hoşlanırlar!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)

Çok gülümserim! İçimde mutluyum ve dışarıda mutluyum!



Pek çok şeyle ilgilenirim! Sahip olduğum tüm nimetlerin, öğrendiğim şeylerin, bugün, yarın ve ebediyen –varolduğum sürece- öğreneceğim herşeyin değerini biliyorum!



Sıcak, samimi, dürüst ve içtenim! Ben bunların hepsiyim ve daha fazlasıyım! Ve bütün bunların hepsi benim! Kendimi seviyorum ve ben, ben olduğum için memnunum!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi AdınızıYazın)



Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım! O tanımlanmayan nitelik bende var ve bu her gün artıyor! Bende yetenek, beceri ve hüner var!



Hedefler belirler ve onlaraulaşırım! hayattan ne istediğimi biliyorum! Onun peşine düşer ve elde ederim!



İnsanlar benden hoşlanır ve ben kendimle ilgili iyi şeyler hissederim! Ben olduğum için gurur duyuyor ve kendime inanıyorum!





Hiçbir şey beni durduramaz! Çok kararlıyım! Sorunları avantajlara çeviririm! Diğer insanların hiçbir şans görmediği durumlarda bile çözümler bulurum!





İstediğim her şeyi başarabileceğimi biliyorum ve olumsuz herhangi bir şeyin beni engellemesine veya yolumda durmasına izin vermeyireddediyorum !



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Hiç kimsedenve hiçbir şeyden korkmuyorum! Kuvvete, yeteneğe, inanca ve güvene sahibim! Mücadeleyi severim ve balıklama dalarım! Özellikle bugün!



Dünyanın zirvesindeyim ve meydan okuyorum! Zihnimde istediğim şeyin net bir resmi var! Onu kendi önümde görebiliyorum! Ne istediğimi ve onu nasıl elde edeceğimi biliyorum! her şeyin bana bağlı olduğunu ve bunu yapabileceğimi biliyorum!



Engeller isteğimi azaltmaz! Onlar yalnızca hayatta ve hareket halinde olduğumu bana anlatırlar ve benhiçbir şey için hareketsiz kalmayacağım!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Kendime güvenirim! Başarı için ne gerekiyorsa fazlasıyla sahibim veonu nasıl kullanacağımı biliyorum! Bugün kimse beni durduramaz! Kendimi topladım ve hergün biraz daha toparlıyorum! Ve bugün, dikkat et dünya, ben geliyorum!



Sınırlar! Onları sınırlar olarak bile kabul etmiyorum! Kazanamayacağım hiçbir mücadele yoktur! Tırmanamayacağım hiçbir duvar yoktur! Yenemeyeceğim ya da tersine çevirip kendi yararıma kullanmayacağım hiçbir sorun yoktur!



Dimdik ayaktayım! Dürüst ve içtenim! İnsanlarla ilgilenmeyi severim ve onlar da benden hoşlanırlar! İyi düşünürüm; net düşünürüm; planlıyım; kendime ve çevremde olan her şeye hakimim!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Kendi kartlarımı kendim oynarım, hiç kimse onları benim için oynamakzorunda değil! Hayatımdaki olaylar için hiç kimseyi suçlamam! başarısızlıklarımı kabul ederim ve onları, zaferlerimin ödüllerini kabul ettiğim kadar kolaylıkla aşıp ilerlerim!



Kendimden asla mükemmellik talep etmem, amaverebileceğimin en iyisini beklerim ve elde ettiğim de en iyisidir!



Kendime asla mazeretler bulmam! İşleri zamanında ve doğru yaparım! Bugün her zamankinden daha fazlasını yapacak içsel gücüm var!



Ben özel bir insanım! hedeflerim ve kendime olan büyük inancım, hedeflerimi gerçeğe dönüştürür!



Hayallerimi yaşama gücüm var! Onlara, kendime inandığım gibi inanırım! Ve bu inanç öyle güçlüdür ki, benim yenilmez ruhumu zayıflatabilecek hiçbir şey yoktur!



Biliyorum ki, yücelik yüce olanın zihninde başlar! Biliyorum ki, kendimle ilgili inandığım şey benim olacaktır! Bu yüzden kendim için en iyiye inanırım!







Pratik ve gerçekçiyim, ayağımı yere sağlam basarım! Ama aynı zamanda kendime, en yoğun beklentilerime uygun yaşama özgürlüğünü deveririm!



Kendimi asla başkalarının dar görüşlü inançlarıyla sınırlamam! Bunun yerine kendimi sınırsız olanakların engin ufuklarına açarım!



Birisi “yapamam” dediği zaman “nedenolmasın?” diye cevaplarım! Birisi “bu imkansız” dediği zaman, “Olacağına inandığım ölçüde hiç bir şey artık imkansız değildir!” diye cevaplarım! Benim inancımla, benimle her şeymümkündür!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay! (Kendi Adınızı Yazın)



Ben de gayret,heves, dayanıklılık ve sabır var! Kendimle ilgili ve yaptığım her şeyle ilgili iyi, güçlü, kazandıran bir tutumum var! Pratik ve gerçekçiyim, ama aynı zamanda her durumda en iyi sonuca inanırım!



Geçmişte kendimle ilgili herhangi bir şüpheye sahiptiysem bile, bugün onları bir kenara koymak için iyi bir gün! Beni bugüne kadar tutan herhangi bir güvensizlikten kurtulmak için iyi bir gün!



Biliyorum ki ben, doğru kazanmaya götüren tarafa yöneldim ve ileriye bakıyorum, asla geriye bakmıyorum! Bir konuya bir kerede odaklanma yeteneğim var, bu yüzden elimdeki işe dikkatimi yoğunlaştırırım ve onu bitiririm!



Ben, Kişisel Mükemmellik Yolcusu Adem Altay!(Kendi Adınızı Yazın)



Bugün, hiçbirşeyin yolumda duramadığı o günlerden birisi!Kararlılığa gereksinim duyduğumda, ona sahibim! İş veya mücadele ne olursa olsun, onu bitirmek için gücüm ve sonuna kadar gidecek sabrım var!



Tam şu anda, kendime,kendimle ilgili gerçekleri anlatırken bile, biliyorum ki, başarabilirim ve başarıyorum! Şu anda, önümde duran herhangi bir mücadele hakkında düşünürsem, bu mücadeleden dolayı daha başarılı olacağımı biliyorum!

Beklenti Yasası!...



Beklenti Yasası, güvenle beklediğimiz şey her ne olursa olsun, bu kehanetimizin gerçekleşeceğini söyler! Bunu bir başka şekilde söylemek gerekirse; aslında hayattan elde ettiklerimiz, gerçekten istediklerimiz değil, beklediğimiz şeylerdir! Beklentilerimiz, çevremizdeki insanların ve gerçekleşmesini istediğimiz şekli almalarına yol açan güçlü ve görünmez etkiler yaratır!



Gerçekte biz, bazı şeylerin bizim için nasıl gideceğini ve gelişeceğini düşünürken, kendi hayatımızın falcısı gibi davranmış oluruz! Başarılı kişilerin kendileriyle ilgili güven dolu ve olumlu beklentileri vardır! Onların başarılı olma ve sevilme beklentileri bulunmaktadır ve onlar mutlu olmayı hak ettiklerini düşünürler, sonuçta da nadiren hayal kırıklığına uğrarlar!



Başarısız insanların ise, olumsuz beklentileriyle şartların beklediklerinin aksine çıkmasına neden olan bir kötümserlikleri vardır!



Beklentilerimiz, kaynağın geçerliliğine olan inancımızla doğru orantılı olarak şekillenir! Karşımızdaki insana güvenimiz arttıkça, o kişinin, bizim kendimizle ilgili beklentilerimiz üzerindeki etkisi daha büyük olacaktır!



Hayatımız üzerinde etkili olan dört tür beklenti kaynağı vardır! Bunlardan birincisi, anne ve babalarımızdır! İkincisi, patronumuzun ya da müdürümüzün göstereceğimiz performansla ilgili beklentileridir! Üçüncüsü, çocuklarımız, eşimiz, emrimizde çalışanlar veya elemanlarımızla ilgili olan beklentilerimizdir! Dördüncüsü, kendimizden beklediğimiz şeylerdir!



Beklentilerle ilgili en harika şey de budur! Kendimize ait olan şeyleri sadece biz üretebiliriz! Beyinsel içeriğimizi ve dünyaya yaklaşım tarzımızı, kendimizden daima en iyiyi bekleyerek ve kendimize güvenerek yalnızca biz yaratabiliriz! Kendimizle ilgili beklentilerimiz, başkalarının bizimle ilgili olabilecek olumsuz beklentilerinin üstüne çıkacak kadar güçlüdür! Her türlü durumdan kazançlı çıkmayı keşfederek kendi etrafımızda olumlu bir zihinsel enerji alanı yaratabiliriz!



En başarılı kişiler, kainatın onlara hep iyi şeyleri yapmaları için ilham verdiğini düşünen kişilerdir! Bu kişiler, karşılaştıkları her durumun, ilahi alem tarafından onlara planlanarak sunulduğuna inanırlar! Onlar bu durumdan ya bir yarar sağlayacaklardı r ya da daha başarılı olabilmek için değerli bir ders çıkaracaklardır! Bu tarz bir düşünce, olumlu zihinsel davranışların temelini oluşturur ve üstün performanslı kişilerin tanımlanabilir kalitelerini ortaya koyar!



“Bugün muhteşem bir şey olacak!” Gün boyunca muhteşem bir şeyle karşılaşacağımıza inanarak dolaştığımızı şöyle bir hayal edelim! her şeyin bizi mutlu ve başarılı yapmak için işbirliği yaptığına kesin olarak inandığımızda, ne kadar daha fazla olumlu, iyimser ve neşeli olacağımızı düşünelim!



Bu egzersizi üç gün boyunca yaptığımız takdirde, üçüncü günün sonunda şimdiye değin olmasını hayal bile etmediğimiz güzellikteki şeyler gerçekleşmiş olacaktır!



Beklentimiz neyse, oraya kadar yükseliriz! Olaylar tamamen bizim kontrolümüz altında olduğu için, beklentilerimizin, gerçekleşmesini istediğimiz şeylerle uyum içinde olmalarını sağlayalım ve daima kendimizden en iyiyi bekleyelim!



Bu zihinsel yasayı bilinçli bir şekilde kullanmaya başladığımızda, gerçekten sınırsız olan “iyinin gücü”ne de sahip olmaya da başlarız! Olumlu beklentilerin gücü, kişiliğimizi ve hayatımızın tümünü tek başına değiştirebilecek kapasitededir!



Bugün her ne yaparsak yapalım, içtenlik ve sevgiyle yapalım!...



Unutmayalım ki, kalıcı olan tek şey içtenlik ve sevgiyle yapılandır!...



Kendinize çoook iyi bakın arkadaşlar!.. .



Muhteşem bir gün geçirmeniz dileğiyle!...



Adem Altay


__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla