Selam Selam
Bende forumda yeniyim. Bilinçaltına gönderilen gizli mesajları araştırırken bu siteyi buldum. Asıl amacım kendi kendime telkinlerde bulunmaktı. Konuyu biraz araştırmıştım. Fakat burda telkinleri gördüm ve okudum önceliklede bunları yapmaya karar verdim. İlk 4 telkini 2 gündür dinliyorum birkaç sorum olacak;
*Telkinleri uyku esnasında dinlemenin fayda veya zararı olur mu? İnsan bilincinin uyku ile uyanıklık arasındaki alfa modunda son derece açık olduğunu ve girişlerin burdan daha kolay yapılabileceğini duymuştum ki telkinlerin uyku halinde daha etkili olduğunu düşünüyorum?
*Kendi ses tonumuzda amaçımıza uygun seslendirme ile telkin etmemiz ne derece doğru ve güvenli. kulağımızla duyamayacağımız frekanstan bir mp3 hazırlayıp başka bir mp3 üzerine atabiliriz. Burda olduğu gibi. Ama kendi kendimize bu ne kadar başarılı olur?
Tanışma faslı için uzun oldu kusura bakmayın:) Forumdaki arkadaşlarla dialog içinde olmak istiyorum bu konuda tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Herne kadar yorumları dinlesekte okusakta gelişmeleri anı anına duymak ve duyurmak daha etkili olur diye düşünüyorum. Bu konuda aynı fikirdeyseniz aşağıdan bana ulaşabilirsiniz.
Forumda emeği geçen herkese bolca teşekkürler. İnsanın somut yanı soyut yaşamının yanında denizde bir damla su gerçekten ve siz bize bir bardak deniz suyu veriyo gibi görünüyorsunuz:)
Başarılar...
Alparslan
alpbilge1984@hotmail.com