Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2008, 09:28 PM   #49 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

bugün itibariyle işyerimde bir haftamı bitirmiş bulunuyorum

haftasonu kızımla birlikteydik... güzeldi... biraz gezdik biraz alışveriş yaptık

alışveriş kitapsız olur mu... olmaz tabii... sevgili shamanicin bahsettiği "dört anlaşma" kitabını aldım, "ruhsal büyüme " kitabını aldım, hayal ablamın bahsettiği "ışığı arayanların karanlık yanı" kitabını da alacaktım ki bulamadım

onu da patronum hediye etti hehehe

migrosa gitmiştik birlikte ofise bişeyler almak için ve sana kitap hediye edeyim istediğin bişey varmı deyince ben yok falan dedim ama, ısrarı karşısında kıramadım

kitap reyonuna gittik..umudum olmayarak "ışığı arayanların karanlık yanı" varmı diye sordum varmış

ayyy o anki coşkumu anlatamam öyle mutlu oldum ki utanmasam zıp zıp zıplayacaktım

mutluyum...huzurluyum... çok şükür...binlerce şükür...