Ankara'da sıcaklar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı.Geceler serin oluyordu ama bu gün bayağı sıcak.Sabah kimseyle konuşmadan yazmıştım yine bizim muhteşem ikili beni üzmeye çalıştılar ama nafile artık bende tavır çok .Kız kardeşim gittiğiyerden hoşnut kalmamış çünki alışık olduğu üzere kimse onu poh pohlamamış oda hırsını benden çıkarmaya çalıştı ama sökmedi.Aman neyse boşver artık biönemi yok kendimi onlar için üzemeyeceğim.Sıcaklarla birlikte insanlarda sapıtı asker yolayanlar kaza yaptılar neyseki bişey olmadı.Cam açık oturuyorum insan sesleri rahatsızlık vermeye başladı insanlarda hiç saygıve utanma duygusu kalmadı ulu orta küfürler uçuşuyor.Kültür deyince direkt para akılarına gelen bi toplumdan ne beklene bilir.Uzun bi sürediryozlaşmanın içinde tepe takla baş aşağı düşüşteyiz çevremizdeki insanların okumaktan bukadar uzak olması okuyanlarında best seller dışında bişeyler okumaması bide okumayanların bunu marifet gibi övünerek söylemesi insana olan ümitlerinide kaybettiriyordu taki sizlerle karşılaşıncaya kadar .Bu site kızımla beim hayata hala savaşmak için nednlerimiz olduğunu gösterdi.Sizleri tanıdğım için Allaha şükürler olsunhepimizin önümüz açık olsun.Hayal'ciğime sonunda kavuştuk canım yeniden hoş geldin.