Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 12:18 AM   #55 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

tespitin çok doğru agresif. iş konusunda daha fazlası derken evet öyle oldu. henüz the secret çıkmamışken, çekim yasasının varlığından habersiz olduğum dönemlerde çalıştığım işlerimin bir öncekinden daha üst basamak olmalarına kişisel gelişimim adına özen gösteriyordum. bu işyerime girmeden öncesi ne iş olsa yaparım abi kıvamına gelmiştim nerdeyse.. iyi bir işim olmasını istedim tabii ama yeterince imgeleyemedim..buna rağmen yine beni aşan bir iş buldum ve çok mutluyum o yüzden. zoru severim. zoru başardığımda daha bir mutlu olurum.

çekim yasasını hakkını vererek çalıştırabilseydim iş konusunda daha neler olacaktı düşünemiyorum doğrusu

bişey daha söyleyeyim.. 2 ay işsiz kalınca maddi anlamda çıkmaza girmiştim ve bir akşam aklımdan bir rakam geçirdim ve şu kadar olsaydı acil ihtiyaçlarımı görecek diye düşündüm... ertesi günü kızım aradı ve banka hesabında tam da aklımdan geçirdiğim rakam kadar para olduğunu söyledi... inanamadım. tüh daha fazlasını deseydim keşke oldum 44 (paranın nerden geldiğini biliyorum tabii ama beklemiyordum açıkçası)

çekim yasasını çalıştırmaya devam agresif

bizler herşeyin en güzelini hakediyoruz ve bunlara sahip olmak Önce Allah'ın takdiri sonra da kendi elimizde