Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 02:15 AM   #24 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

hayal ablanın ve kendimce uyguladığım çekim yasasında birini çekiyordum.aslında tanımadığım birini(olası sevgilimi).karakter olarak birçok kriterler varken fiziki olarak hep aynı şeyi giydirdiğim ve esmer ve yüzünde sadece gözlerine odaklandığım bir kişi vardı.birde bir kaç kere kısa saçlı ve küpeli biri düşünemüştüm.bugun tam benım giydirgiğim şekilde giyinmiş turuncu tsrt kahve canvas pantolon ve ayakkabılar renkler tam benım hayal ettiğim kıyafet.kafamı kaldırdıgımda kısa saçlı ve esmer oldugunu gördüm bana dönüp baktıgında küpeli olduğunu ve yüzünde tek gözlerinin çok dikkat çekici özelliğine takıldım.aynı kitabı ve aynı dergiyi okuduk.3kez aynı şarkıyı dinledi -ki benımde bu aralar en çok sevdıgım şarkı..garip şekilde tesadüflerle bir araya geldik hatta ankaraya çapraz koltuklarda geldik.daha önce plan yaptığım arkadasım voleybol macında bileğini burkunca ve baska bır arkadslar bulusunda yapacagım ve yasayacagım olay zincirleri tamamen değişti.aynı ortamda buluştuk ama ben ,arkadsımın paçamı çekiştirmesine rağmen masadan kalktım.sonra çimlerde biz oturuken onlar da geldi ben hukuk fakültesinde işim var deyip kaçtım.bu sırada arkadsımdan yediğim çimdikleri saymak istemiyorum.çünkü garip ama çok garip bakıyordu...hani cvp bekler gibi. hani size birisi ahaytınızn teklifni yapmıstırda siz susarsınız oda gözünüze batıra batıra gözününzün içine bakar.öyle bi bakış..ikimizde aynı filmden etkilenmişiz hatta etkilendiğimiz replikler bile aynı ,o replikleri söylerken bende içimden tekrarladım..ama konuşmadık hiç.neyse oradan da sıyrıldım.ankara otobüsüne bineceğim.biri paldırküldür kendine çeki düzen verdi(yayılmış bir şekilde oturuyordu ) elindeki kitabı düşürdü..baktım o. yine öyle bakıo..içimden dua edıyorum lütfen aynı koltuklar olmasın bi bakıyorum çaprazı.üstelik bana 4numaralı koltuğu vermişlerdi ben ısrarla arkadan istedim hatta az kalsın binmiyordum.neyse sonra o baktı baktı baktı.aynı kitabı açtık. sonra ben çantamdan leman dergimi çıkartıyordum ki onun çantasında ucu dışarda kalmış leman dergisini gördüm..ve tam benle konuscak gibi oldugunda kulaklıgı taktım ve uyuyormus gıbı yaptım.ve biz hiç konuşmadık.o beni dinledi ben onu dinledim ama hiç konuşmadık..şimdi düşünüyorumda:) yokya onuda serbest bırakıyorum..olması gerekseydi olurdu...yada kimbilir olur..ama bir daha sevgili konusnda çekim yasasını uygulamayacagım çünkü elime gelen fırsatı değerlendirmedim..saygısızlık yaptım bence hem kendıme hem o çocuğa...kızdım pişman oldum ..amam şimdi düşünüyorumda..zaten olmazdı herhalde..buda böyle bir sf acıldı ve kapandı...
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla