merhabalar.. öncelikle magnetic e cvp vereyım..haklısın çok haklısın...bende 'o ' da bukadar birbirimizi beğenmişken ve bu kadar fırsat yaratılmışken. ve ben çekmişken yapamadım.aslında konuşkan bir insanım sosyal yönde sıkıntım yok hatta geveze olduğum bile söylenir 
.ama o gün yapamadım.şimdi uykumuda aldıktan ve yorgunluğumuda attıktan sonra düşünüyorumda korkumun sebebını anladım: ben 4ay önce bir ilşki bitirdim.severken ve sevildiğim bir anda bitirdim ilşkimi çünkü hastalıklı hale helmişti bitmişti bazı şeyler değişmişti.ama ayrılamıyorduk.bastım neşteri koparttım ikimizi.canım o kadar yanmış ki suçlu kötü nefret edilesi ben oldum.bana geri dönmemesi için onu bırakabilceğim en kötü anda yaptım.gerçi ben planlamadım önüme geldiğinde bu ayrılık ,zaten kötü bir zamndı onun için,bende tutumadım kendimi çiğnedim onu..yeni bir ilşkiyi düşünmek bile korkuttu galiba benıi.çok sarsıldım eski ilşkimde güvendiğim saygı duydugum değer verdiğim 'bütün değerler' bir çok şey altüst oldu ve çirkinleşti.hani hayatında bir kez boğulma tehlikesi yaşayanların bir daha denize girememesi gibi..yada ne zamn deniz görseler nefessiz kalmaları gibi bişi oldu bana..hala o kişiye karşı duygusal bişi hissetmiyorum dedim ya zaten bitmişti fakat bende yakıp yıkıp döktüğü şeyler anladım ki olduğu gibi kalmış ,ben sadece halının altına süpürmüşüm....birde bu kadar büyük bir şansı yakaladım.heycanlandım.inanaamadım. ve tek bir seferlik bir şanstı bu çünkü o ortak arkadAs mezun oldu dün,ki TURUNCU bahsettiğim mezun olan arkadsın arkadsıNİN arkadadsı 44 (çok karışık dımı) ve bizim okulda öğrenci değil. bense okula sadece 2kere daha sınavlar için gideceğim.yani bir daha karşılaşmamız İMKANSIZ..ama yinede güzel bir deneyimdi..MUTLULUKTAN KORKTUĞUMU BİLMİYORDUM...BEDAVA GELENDEN, ACI ÇEKMEDEN ALACAĞIM ŞEY İÇİN MÜCADELE ETMEDİĞİM ZAMN CANIMI ACITMADAN GELDİĞİ ZAMN SAYGI DUYMADIĞIMI ,GELEN ŞEYE ,DEĞER VERMEDĞİMİ BİLMİYORDUM..KİMBİLİR BUNUN GİBİ KAÇ FIRSAT KAÇIRDIM HAYATIMDA..