güneşcim inan şuan seni en iyi anlayan benim..saygısızlık yaptım.kendime yaptım o çocugada yaptım turuncuya
(yalnız onu düşünmek bile gülümsetiyor beni).aslında bu kadar vurdumduymaz davranarak onada kötülük yaptım.sevılı mustang a yazdıkları için çok teşekkür ediyorum ve kesinnlikle katılıyorum birbirimiz için doğru kişi olmasakta 'doğru kişiye giden yolda bir deneyim olurduk..birşeyler yaşardık beraber öğrenirdik..zamnda bir boşluğu dolduruduk..ve kesinlikle onun bana benım ona yardım edip hayatlarımızda düzelteceğimiz yada tammalayacağımız noktalı tamamlardık..ben hala inanamıyorum tramvayda 7dakikacık yola bir ufacık sohbetleri sığdıran ve başlatan ben...yolda parkta okuduğu kitabı görünce merhaba deyip ona o kitapla ilgili izlediğim ve o kitabı tamamlayan filmi tavsiye eden ve sohbet eden ben ...yolun kenarında ağlayan kıza bir kutu selpak alıp giden ben..sadec kitap almaya gittiğim stantta satıcıyla sohbetı koyulaştırıp hiç tanımadığım biriyle 3,5saat sohbet eden ben.ama işte o gün o 'ben'e birşey oldu..olacağı yokmuş deyip suçu atmayacağım üstümden ama...en azından bir daha sevgili mevgili çekmeyeceğim.çünkü halının altı pişmanlık hayal kırıklığı,güvensizlik korku ...birsürübirsürü bişiyle doluymuş kendimi hazır hisstiğimde orayı temizleyeceğim sonra çekerim..belkide o çocougun hayatıma girmesinini sebebide buydu FARKETMEMİMİ SAĞLAMAK...