Ynt: Çok İlginç merhaba ..öncelikle rüya kısmı gerçekten benide tedirgin etti ...gerçekleşen rüyalar kişiye ister istemnez sorumluluk yükler ve aslında sen ne yaprsan yap olacak olan gene olur..sende belki böyle düşünerek rahatlatabılırsın kendini.buarada bana da telkinler çok erken denılebılecek bir zamnda etki gösterdi.3.günden sonra bende ruhsal açıdan bir mutluluk hali hissetim daha derli toplu olma ve sabah dinç uyanma..vs.gibi. ama suçluluğu listemden çıkartp 4gün sonra tekrar eklediğimde ve aralarda ekleyip çıkardığımda şöyle bir etkiylede karşılaştım.şuçluluğu dinlediğim günün ertesi günü üst bacak kaslarım agrıyor..tam olarak ağrı kelimesi yanlış olabilir.hani hamlık hissi vardır uzun süre spor yapmazsanız sonra yaptıgınızın ertesi günü hamlamışsınızdır ve adalelerınızı hısseder ve gergın hıssdersınız.ben suclulugu listeme koydugum gunun ertesı bu bacak kasılmalarını yaşıyorum..buda bana çok ilginç gelmişti..yeni dinleyenler geldikçe kişiye göre etilerini yeniden keşfediyoruz.size etkiside ilginç.. |