Çok güzel ifade etmişsiniz Atakan bey teşekkürler, aslında bu konu uzun süredir zihnimi meşgul ediyor, yani eğer ben daha yüksek nitelikli bir gelecek için planlar yapıyorsam ve bu planlar gerçekleşirse, acaba ben eskisi kadar mütevazi olabilir miyim olmaz mıyım? Bilinçaltım, sürekli olarak bana bu ikilemi hatırlatıyor ve tabi ki değişmek onun için zor olduğu için, aslında değişmemem için elinden geleni yapıyor, böyle türlü mazeretleri önüme sürüyor ama zaman geçtikçe, telkinlerimi düzenli olarak dinleyip, olumlamalarımı yaptıkça, herşeyi çok daha farklı bir boyuttan anlamaya başladım, ya da öyle hissediyorum. Bu anlayışlarımdan en belirgin olanı ise, her bir ikilemin bir diğerini içerisinde barındırıyor olması. Mesela, hem kendinizi çok seviyorsunuz, hem de değişmek ya da gelişmek istiyorsunuz, hem güzel olduğunuza inanıyorsunuz hem de daha güzelleşmek için çalışabiliyorsunuz, ya da hem gün geçtikçe kendinize olan güveninizin arttığını hissediyorsunuz hem de mütevazi olmayı biliyorsunuz....
Telkinleri yeni dinlemeye başladığımda bu düşünceler, beynimi kemirdi durdu ama belli bir süre geçtikten sonra, zaten istermez istemez sanki tüm taşlar yerine oturuyor ve herşeyi bambaşka bir boyutta görüyorsunuz. Sadece biraz zaman gerekiyor sanırım bunun için ve tabiki biraz da sabır...