09-10-2009, 08:27 PM
|
#582 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: son heceden devam Alıntı: aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle aranıza yeni katılmış biri olarak herkese kardeşçe selamlar...olgunluk ve anlayış beklentisi içerisinde zoruma giden durumu size yönelttim. ve karşılıklı helalleşmiştik ki farklı kişilerin araya girip karşıda kötü niyetli bir insan varmış gibi bir tavır takınması yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi sanırım.bundan dolayı da üzüldüm. hatta bu sitede kimseyle konuşmama kararı bile aldım.çünkü bu siteye üye olmamın sebebi gerçekten insancıl bir ortamın olduğunu düşünmemdir.yani, maksat sıkıntılardan uzaklaşmak,olgun bir çevrede paylaşımlarda bulunmak...kimseyi incittiysem özür diliyor, herkese mutluluklar ve umut dolu bir hayat diliyorum.hoşçakalın. | Sayin Aytachoca, Birkac gundur siteye giremiyorum bu nedenle de yazismalari takip edemedim. Ama bugun gercekten cok uzuldum. Insan bazen hata yapabilir, yanlis anlasilabilir ve hic hak etmedigi halde kirilip uzulebilir. Sizin cok degerli bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Kirginliginizi dile getirme tarziniz cok kibarca. Sizi uzdugum icin ozur dilemek istiyorum. Sanirim benimle basladi hersey. Amacim ukalalik yapmak degildi. Cunku benim de bildigim halde yanlis yazdigim ya da bilmedigim icin yanlis yazdigim zamanlar oldu. Duzeltilmek insani biraz utandirsa da ogrenmek guzel :-)) Size cevap verilmesi aslinda sizi onemsedigimizin kanitidir. Eger yazilariniz bizi rahatsiz etseydi size olumlu ya da olumsuz cevap vermezdik inanin. Hepimiz bu siteye kendimizi gelistirmek icin giriyoruz. Bazen gereksiz tartismalara girip birbirimizi uzebiliyoruz. Sonra da "iyi de yaziyi yazan insanin yuz ifadesini gormedim, belki de benimle guzel bir dialog kurmak istiyor ve tarzi budur" diyerek baska konulardaki yorum ve mesajlarina bakiyoruz. Bu yuzden de lutfen kendinizi bu siteden mahrum etmeyin. Cunku cok guzel ve faydali bir site. Ben kendi adima uzun bir sure sitemizi ziyaret edemedigimde eksiklik hissediyorum. Sizi tekrar aramizda gormek dilegiyle, sevgi ve mutluluk sizinle olsun...
__________________ Sayet birisinin zekasini yok etmek istersen, ihtiyac duyulan ilk sey korku yaratmaktir. OSHO |
| |