Cevap: son heceden devam [quote=aytaçhoca;528449]merhabalar Aquariel, ben buraya ilk girdiğimde çok etkilenmiştim.ilk kez bu kadar olgun ve insancıl kişileri bir arada görüyordum.mistik bir dünya keşfetmiş gibiydim. ancak yanılgılardan dolayı biraz hayal kırıklığı yaşadım.bu yüzden buraya tekrar yazacağımı düşünmüyordum. benim en zayıf yönüm,insanları kıramamak ve beklentilerine cevap vermek.insanları mutlu ettiğimde ben de mutlu oluyorum.benden dolayı üzüldüklerini gördüğümde ben de çok üzülüyorum.belki bunlar zaaflıktır,bilemiyeceğim. HER İNSAN DEĞERİ ÖLÇÜDE DEĞER VERİR...ve gerçekten değerli bir insansınız ki değer veriyorsunuz...teşekkürler... umudun hiç tükenmediği, mutlu bir hayat yaşamanız dileğiyle... hoşçakalın...[/quote
Ben tsk ederim hocam,
Etkilenmekte haklisiniz. Ozellikle muzikleri indirip, hergun dinlerseniz yasaminizdaki degisiklikleri fark edeceksiniz.
Hayalkirikligi yasamaniz cok normal. Insan kendisi nasilsa karsidakinden de ayni tavri bekliyor. Ama kimin size ne kadar deger verdigini ancak yasayacaginiz bir olay sonucu ogreniyorsunuz. Ogrencilerinizi dusunun; en sevdiginiz ogrenciniz mi, sizi tavir ve hareketleri ile yoran, rahatsiz eden ogrenciniz mi size deger veriyor? Inanin bana -bende muzik ogretmeniyim- hic tahmin edemeyeceginiz durumlarda imkansiz diyebileceginiz sonuclar alirsiniz :-))
Bu sitede hersey serbest. Kizabilirsiniz, kizdirabilirsiniz, anlayabilirsiniz ya da bunalir, tartisirsiniz. Cunku bu sitede kendinizi gelistirmeyi ogrenirsiniz. Herkese kizin, konusmayin. Ama site yoneticisi ve adminstorlerle yapacaginiz sohbetler bile sizi gelistirecektir.
Benim icin dilediginiz tum guzel duygulari sizin ve sevdiklerinizin da yasamasi umuduyla....
__________________ Sayet birisinin zekasini yok etmek istersen, ihtiyac duyulan ilk sey korku yaratmaktir. OSHO |