Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 01:00 AM   #77 (permalink)
heal
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Agresifin haberleri

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
Hayatta mutlu olmanın formülü;
1 fincan yeşil çay
Günde 3 porsiyon meyve
Hergün 1 saat cent in günlüğü
agresif cancazım şimdi ne diyim bu güzel sözlere karşı bilemedim çokkkk teşekkürler böyle düşünmen beni mutlu etti cancazım

sana bir ip ucu vereyim agresif bu kadar içten bir sözü karşılıksız bırakmak yakışmaz

istedigini elde etme kuralının çizgisi

1 istedigini elde etmek için önce hedefini çiçek şeklinde düşün veya dalga senin için çiçek daha kolay olur

2 istedigini bir çiçek resmiyle görselleştir

3 kokusunu duy duyamıyorsan o kokuyu verecek parfüm al

4 o çicege dokun dokunamazsanda bir nesneyi o çicegin yerine koy dokun

5 çiçegi anımsatacak sesi kendi sesinle anlatıp kaydet rengini kokusunu narinligini güzelligini falan ve düşünürken dinle veya sözsüz bir müzik çiçekle özleştir

6 çiçegin tadını veya istedigini bir meyve tadıyla bütünleştir elma üzüm vs
dikkat edersen 5 duyunuda kullanmaktasın bunları yaptıgın bir anda nefes tekniklerinide uygulamaktaydın sanırım uygulamadıysan 1 hafta uygula 3 ü birarada kalp düşünce ve ses birligi

derin nefes al 20 sayarak 40 nefesini tut veya besmeleyle fatihayı oku daha iyi olur

nefes vermeden 5 duyu organıyla yaptıklarını canlandır düşüncende dilinle istediklerimi elde ettim şükür yaradanım sana de

kalbin hızlı zaten çarpmaktadır ritimli ve içseliginde yoldadır sen nefesini tutarken

ve nefesini 20 sayarak ver ilk denemende zor olabilir nefes ve 3ü biraradayı bir süre denemediysen

kolay gelsin

zor olursa bir başka nefes teknigi ve istedigine yönelmeyi yazarım cancazım
sevgiyle kaldık şükrün tadında kaldık

eee biz büyük sözü dinleriz. bu öğütler havada kalırsa ne işe yarar. Derhal uygulamaya başlıyoruz. Öncelikle gerçekten şükretmek gerek. Sahip olduklarım ve hayatımda güzel olan herşey için şükürler olsun.
İyi bir ailem olduğu için, vücudumda bulunan kitlelerin çok ciddi tehlike arz etmediği düşünülürse sağlıklı olduğum için, bir işim olduğu için, sevgilimin askerliği yakın bir yerde olacağı için, akşam yastığa kafamı koyduğumda uyuyabildiğim için, sabah ailemle birlikte kahvaltı edebildiğim için, Allahın bana lutfettiği bu güzel yaşamın değerini bilecek kadar olgunlaştığım için şükürler olsun. Varlığımın bir anlamı olduğu ve etrafımdakilere güzellikler sunabildiğim için şükürler olsun.

Ama işte insanoğluyuz hayattan isteklerimiz biter mi? Biterse bu hayata tutunabilir miyiz? Sabahları yataktan neşeyle kalkabilmek istiyorum. Bu hayata sabahlara daha sıkı sıkı tutunmayı. Şevkle çalışacağım faydalı olduğumu bildiğim bir iş istiyorum. Helal bir para, hakkını verdiğim bir iş istiyorum.

Cent in günlüğünde okuduğumda içime bir serinlik çöken Mevlana nın öğütlerini içime sindirebilmeyi istiyorum, tüm kalbimle ; bunaltmadan hidayete erdirsin;

Mevlana’nin 7 ögütü

* Cömertlik ve yardim etmede akarsu gibi ol.

* Sefkat ve merhamette günes gibi ol.

* Baskalarin’nin kusurunu örtmede gece gibi ol.

* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.

* Tevazu ve alcak gönüllükte toprak gibi ol.

* Ya oldugun gibi görün, Ya göründügün gibi ol.

Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla