Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
işimi önce hafta sonları tatil olduğu için tercih etmiştim.sonrada gönüllü hapsanem olduğunu düşünmeye başladım.iş çıkışından itibaren bir canlılık başlıyor bende.burada çalışmak zorundayım.Hedef koydum kendi yerimi açana kadar burda işimi severek yapıp mutlu olacağım diye.Artık isteyerek geliyorum işime hayatta daha güzel bakıyorum olumlamalarımı yapıyorum.işimin bana kazandırdığı en güzel şey insanlarla birebir iletişim.kendime güveniyorum sürekli bir değişim içindeyim.bugünümü anda yaşayıp yarına umutla bakıyorum anlamlı sorular için teşekkür ederim.sevgiler |
Selamlar bengusu,
İş çıkışından itibaren bir canlılık başlıyor ise, seninde anladığın gibi çok fazla bir enerjini iş yerinde bırakıyorsun demekki;
Seni o işte çalışmaya devam etmek zorunda hissettiren şeyler nelerdir?
Kendi işini kurman eğer uzun sürecekse işini değiştirmeyi düşünürmüsün?
Bu değişikliği yapmanı ne sağlar?
Yazdığın diğer şeyler hep olumlama ve kendi kendine telkinler ve ne yazıkki işinin sende yarattığı enerji hırsızlığını engelleyemedikleri buraya yansımış...
Kendi işini en hayırlı olacak şekilde ve en kısa sürede kurmanı dilerim, aşağıdaki sorular ve kendinin ekleyeceği diğerleri ile bu konuya yeniden odaklanmak istersen işte sorular ;
Kendi işini ne zaman kurmak niyetindesin?
Bunu yapmak için nelere ihtiyacın var?
Kendi işin hayatında nasıl fark yaratacak?
Bunu şimdi yapmanın önünde duran şeyler nelerdir?
Bu işi kurmak için nasıl bir eylem planı hazırlamaya gönüllüsün?
Sevgiler MERT ÖLÇER.