Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2009, 09:03 PM   #7 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: bilinçaltı türkçe bilmez kkii ?

Güzel bir konu;benim bilgilerime göre bilinçaltı biz farkında olmadan yaşamımız boyunca gördüğümüz,okuduğumuz,duyduğumuz,hissettiğimiz vb herşeyi ama herşeyi belleğe kaydediyor.İleri derecedeki sprituel bilgilere göre bu kayıt yalnız belleğe değil aynı zamanda DNAya da yapılmaktadır.Bu bilinçaltı kayıtları şu anda bilinçli olarak hatırlanamamaktadır,bu kayıtlara kişiye göre değişebilmekle beraber esas olarak derin hipnozla ulaşılabilmektedir.Doğumdan önce anne karnındaki anılara bile ulaşılmıştır.Önceki hayat kayıtlarını pas geçelim bu konu dışıdır.Özetle bilinçaltı herşeyi ama herşeyi kayıt etmektedir,biz uyurken de o uyumaz ve kayda devam eder.Geçtiğimiz herhangi bir yoldaki elektrik direği sayısı,bir an gördüğümüz reklam tabelalarında ne yazdığı,bir kez gördüğümüz bir insanın fotografı kayda girer.Bilinçaltı kelimelerle anlatılamayacak kadar muazzam ve Tanrısal bir hediyedir insana...
Bilinçaltının dilinin duygu olduğu düşüncesi biraz şüpheli gibi gözüküyor bana...Yanlış anlaşılmasın,günlük hayatın yaratılmasında duygular başrol oynarlar ve insan hayatını tamamen duygularla yaratır.Ancak bilinçaltının kayıtları enformasyon içerir ve beyin bunları alarak işler.Enformasyon yani bilgi=enerjidir...beyin bu enerjiyi veya bilgiyi alır ve bu onda pozitif veya negatif veya nötr bir duygu uyandırır...Bu beynin bilgiyi algılamasının sonuçlarıdır.İşte bu noktada şunu sormak gerekiyor bilgi görüntü olarak algılandığında mesele yok,ama ses ve yazı olarak algılandığında dil devreye girer.Beyinde ilgili yazı veya ses tanınmıyorsa şifre nasıl çözülüp de beyin bu bilgiyi işleyebilir ki? Dolayısıyla müzik arkasına gizlenen telkinlerin dilinin dinleyen kişi tarafından bilinen açık şekilde algılanabilen çözülebilen bir dil olması gerektiğini düşünüyorum.Çince bilmeyen birinin ilgili telkinleri Çince okunmuş telkinli müziklerden dinlemesi onu iyi hissettirebilir ama bilinçaltı onun günlük yaşamını telkinlerde ifade edilen durumlara uyarlayabilir mi ben kuşkuluyum.Yani internet üstünde ingilizce birçok subliminal telkin mp3ü var,ingilizce bilmeyen birinin bunlardan yarar görmesi bana pek inandırıcı gelmiyor ama elbette bu benim fikrim,yanılıyor da olabilirim tabii...
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla