Alıntı:
dilsu Nickli Üyeden Alıntı
Herşeye iyi gözle baktığımızda;içimizdeki o yüce sevgi anlayışına ulaştığımızda herşey bir oluyor. O birlik gücüne ulaşıldığında; herşeyin çözüme ulaşacağından eminim. Her ne konuda olursa olsun sevgiyle baktığınız herşeyin size aynı yolla geri geldiğine inanıyorum. O zaman ayrıntıyı değil resmin bütününü görme şansınız oluyor.Sevgiyle kalın |
Dilsu farkındaysan aynı şeyi farklı şekilde söylüyoruz ama farklı şeyleri söylediğimizi sanıyoruz biraz dikkat kesilmeni istirham ediyorum tam okuduysan düşüncelerimizin ortak noktalarını anlayacaksın ortak nokta yok ki kardeşim mi diyorsunn o zaman bir daha bir daha derim sana ben senin okuduğun kitabının mantalitesini anladığım kanatindeyim ve yazımda bunu yansıttım ama eğer yine de anlamadın be Turgay ben bunu kastetmedim ben şunu ... demek istedim diye bir düşünce aklından geçtiği anda durma içinden geleni en saf haliyle yaz ama tekrar bu düşünceden ayrıldığım noktayı söylüyorum her şeyi istemek bizim elimizde amaaa gerçekleştirmek sınırsız irade de sen niyetini o irade yani yaratıcıyla paralel tutarsan başarı gelir hem de sonsuz evrensel güç evrensel sevgi deyip durdukları işte yaratıcıdır gururlarına yediremediklerin midir nedendir o kelimeyi kullanmazlar bir nevi kendi düşüncelerini empoze etme şeklidir ki aman dikkat deyim... şöyle düşün bir cam parçası güneş den gelen ışığı yansıtsa ve bu ışığın kaynağı benim dese >ta biki cam parçasının konuşacağı yok teşbih işte, anladın sen< dese ne kadar mantıklı olur sence olay basit kaynağın ne olduğunun bilincinde olma meselesi dost insanın verdiği muazzam hediye örneği de bununla ilgili işte olay bundan ibaret Dilsu inşallah tatminkar bir yazı olmuştur sana cephe aldığımı sanma sakınn ben kitabın mantalitesini eleştirdim ya da anla canım ne olcak ki burda gülme işareti yapmayı isterdim ama tuşlar bozuk işte ne yaparsın ciddiyim bak ha yanlış anlama ya da anla canım ne olur ki sağlıcakla