Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2009, 12:45 PM   #345 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:
siedra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış.....
Merhabalar siedra;

Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle..
dostluk hakkındaki görüşünüz geçmişteki bir kırılganlığa atfeder gibi.. Her ne kadar bu ifadeler günümüz kriterlerine uysa da gerçek dostluklar da var..Onun için de kendimiz öncelikle gerçek dost sıfatını taşımalıyız diye düşünüyorum,öyle değil mi?..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla