Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 10:04 AM   #204 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ah canım afiyet şeker olsun hepimize yeter ye...Lokumda favorim güllüve meyanköklü lokumlara bayılırım .Kayseride bisküvi arasına konup yenir mütüş olur. canım ben günlüğü biliyorum ama caviyi bilmiyordum, bi denerim .Dün Kuğulu daki sahafa gittik ay ay çk güzeldi insan kendini darı ambarına düşmüş tavuk gibi hissediyor o koku ve görüntü mütişti biçok bize verilen lüzümsuz kitaptan kurtulduk.Kitaba lüzumsuz demek garip geldi ama bize şimdi öyle göründü.Bu sene bahar temizliği bayağı ağırgidiyordu demekki öğreneceğim şeyler varmış.Bizi aydınlattığın için çok teşekür ederim. dün evdeki bütün kuru çiçekleri attım .Eşim çok mutlu oldu ama bana aldığın gülleri kurutmuştum dediğimde aman boşver ben sana canlısını alırım onlar ölüp gitmişler dedi. Demekki ben onları tutmakla yenilerinin gelmesini önlemişoldum.Kitaplar, çiçekler giyisiler ve daha bi çok şeyden kurtuluyoruz.Giyisi demişken kız kardeşime ve kızma diktiğim gece elbiselerini işledim ve kız kardşimin kursuna götürecegim, orada sergilenecekler belki satıla bilirmiş .Dilerim satılır yeni kumaşlar alırım böylece onlarıda yenileri ile değiştirmiş olurum.Bana iyi dileklerinizi gönderirseniz mutlu olurum.Kuzucuğumla kahvemizi içtik .Özlemişim yeni kitaplarımız seyretik .Bi ara çocuklara kuzucğum demiyeceğim demiştim ama vaz geçtim çünki kaç yaşına gelirlerse gelsinler benim kuzularım olarak kalacaklar ve bende onların hayatlarında hep bitane olacağım .Kitaplar öyle diyordiye yapmamzlık etmeyeceğim.Bir insanın annesi tarafından şımartılması güzel birşey olsa gerek .Ben hiç yaşamadım ama çocuklarım yaşasın istiyorum.Ben anneme ne zaman sokulup biraz ilgi beklesem aman şımarıklığın lüzumu yok dediği için bu duygunun nasıl oldugunu bilmiyorum.Canlarım oğlumun başarısı bizi çok mutlu etti dilerim devamlı olur.Allh hepimize gönlümüzde dilediğimiz başarıları bizlere nasip etsin.