15-10-2009, 04:14 PM
|
#8 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1
16 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Astral seyahat'ın mantığı nedir? yani neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz? Alıntı: blanco08 Nickli Üyeden Alıntı
mümkünse atatürkle konusmak istiyorum :) bakalim daha cok yeniyim, hic denemedim bile.. arastirma asamasindayim... ama hani memleket özlemi cekiyorum.. türkiyedeki ailemi, sevdiklerimi sikca görüp hissedebilmek güzel olur :) | Astral ile Tayy-i Zaman ı sanırım karıştırdınız.
Ölü ruhla irtibat v.s hadiseleri Astral ile yapamazsınız gelenler çoğunlukla gördükleriniz o kılıfa bürünmüş Cinler olacaktır dikkatli olunuz.
Dİğer suale gelmek gerekirse
Astral Seyahat İslam da bilinen Tayy-i Mekan ın bir benzeri olarak düşünülebilir ama asla aynısı olmayacaktır çünkü birisinde güven var diğerinde ise bu güven biraz şartlanmalarla oluşmakta.
Ben şahsen Astral Seyahat yerine İslam hususunda derinleşip nasibse verilecek maneviyatı tercih ederim ama tabii ki herkesin düşünceleri ve istekleri farklı tezahür edebilir.
Genel anlamda Astral isteyenler ücretsiz seyahat etmek ve görme imkanı olmayan yerleri görmek niyyetli bir gezinti yapmak isterler.
Fakat bu tamamen Ruhsal bir gezintidir en fazla olsa.
Beden nakli v.b hususlar ise Tayy-i Mekan dediğimiz hadise ile tezahür etmektedir.Bu hususu araştırmak ve her güzel denileni sorgulamadan almak yanlış bir düşüncedir. |
| |