Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2009, 11:51 AM   #49 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

merhabalar :)

mutlu olma telkiniyle ilgili ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum :)

öncelikle en başından anlatayım ki daha aydınlatıcı olsun...
ilk başta 15 gün boyunca ego ve suçluluk dinlemiştim...15 günün sonunda da suçluluğu çıkartıp yerine kendine güven koymuştum..
yaklaşık 2 haftadır ego ve kendine güveni dinliyordum...günde 10 saatten fazla dinlememe rağmen bu ikisi bana pek yeterli gelmiyordu..
ancak tabi ki de olumlu etkileri oldu küçük etkiler de olsa kesinlikle gözardı etmiyorum onları :)

ego ve kendine güven dinlememe rağmen çok bunalıma girdiğim zamanlar depresyon telkinini "acil yardım kolu" olarak kullanıyordum..
fakat onun da etki etmesi için saatlerce dinlemem gerekiyordu...bu yazdıklarımdan da anlayacağınız üzere benim çok küçüklükten beri içime yerleşmiş ağır psikolojik problemlerim var..ve ailemin tutumunun da hala değişmediğini küçüklüğümden beri hala aynı olduğunu söyleyebilirim...
ve kendimi bildim bileli fazla kilolarımdan şikayetçiyim...taa ilkokulda bile benimle şişko patates diye alay eden okul arkadaşlarımdan tutun, lisede hoşlandığım kişilerden karşılık görememek de yetmezmiş gibi onların alaylarına da maruz kalmak, ve eski işyerimde çalışırken kilomdan dolayı güzel giyinememek ve diğerleri gibi bakımlı görünememekten dolayı onların saygısını kazanamamak gibi problemlerim oldu...hayatımın her dönemi böyle geçti...hayatıma giren herkes beni "ezik" birisi olarak tanıdı...

fakat bu son yayınladığınız mutluluk telkini bana çok parlak bir umut ışığı sağladı :) tünelin ucundaki ışığı göremiyordum ve hiç sonu gelmeyecek bitmeyecek sanıyordum...diğer arkadaşlara olduğu gibi bana çok çabuk etki etmese de...ego ve kendine güven telkinlerinin de desteğiyle mutluluk telkininin 4. gününde gerçekten hiç görmediğim kadar yoğun etki görmeye başladım..gerçekten de ihtiyacım olan şey buymuş...ve iyiki böyle bir çalışma yapıp yayınladınız..size ne kadar teşekkür etsem az :)
kendime güven sorununu aşıp mutlu olmayı da öğrendikten sonra inşallah kilo sorunuma da el atacağım :)
her gününüzün mutluluk içinde geçmesi dileğiyle :)
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla