Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2009, 07:12 PM   #24 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HER GÜNE BİR SORU

Mert abi bende bugün kendime şu soruları sordum. istediğim iş aslında bu mu? dedim. çocukluğumdan beri aklımda olan hayallerimi düşündüm tabi ki cevap hayırdı. ozaman neden bu işi istediğimi sordum kendime. sana anlatmıştım ya çocukken buz patencisi olmak isterdim diye ilk onu düşündüm olamamıştım. daha sonra çocukken türk yıldızlarına bayılıyordum savaş pilotu olmak istedim bi ara onu düşündüm onu da olamadım tabi. daha sonra türkçe öğretmeni olmaya karar vermiştim onu da olamadım. sonunda şuanda bir üniversite mezunuyum ve herkes gibi bende hayatımı en iyi şekilde sürdürmek istiyorum. İdari yargı hakimi olmak istememin altında yatan sebep de şu olabilir. Şuan aldığım eğitimle elde edebileceğim aslında en çok para kazandıran iş değil ama bana göre en prestijlisi olduğu için bu mesleği seçmeye karar verdim gerçekten istediğim bumu bilmiyorum aslında olmayabilirde. çünkü şöyle bir yargıya ulaştım ne istediysem elde edememiştim bunu da kaybetmek istemiyorum diye düşünüyorum düşüncelerim ne kadar mantıklı bilmiyorum ama aklıma başka bir şey gelmedi endişelenmemin sebebide belki tekrar başaramamaktan korkmamdır.