hergün tamam ya artık her şeyi öğrendim parçalar oturdu diyorum yok.Hep yeni şeyler çıkıyor.Ne hala gelmiş hayatım.alt üst durumdayım.başkalarının ne düşündüğü mü önemli senin ne hissettiğin mi?benim için tek önemli hissettiklerim banane o onu demiş bu bunu demiş ben mutluysam yanlışımıda severim kim karışır ki?Bunu anlatamadım bir türlü galiba kısa devre yapmak daha kolay engelleri aşmak zor geliyor bazılarına.Ben seviyorum mutluluğumun engellerini aşmayı.Kazanmaya değiyorsa beklemeye de değer benim için!!! karmaşa karmaşa karmaşa.Ama ben mutluyum yaaa
kim ne derse desin mutluyum...dün gece yaşanan o kadar olumsuzluğa rağmen o kadar duyduğum şeye rağmen bugün paşalar gibi sunumumu yaptım. Hoca ders anlatmamı beğendi etkinliklerimi de tabii ki bi kaç eksikleri söyledi işte ama geneli güzeldi dedi:):) bazılarına cesur olmayı öğretemediysem de her şeye rağmen iyi bir öğretmen olcam ben
telkinlerin etkisini de gördüm miletin içinde çok rahattım ya neler söyledim derste:):) ay kendimi seviyorum ya...ne birlikte oluyo ne ayrı oluyo diyen kişiye inat:)