Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2009, 10:55 AM   #16 (permalink)
darkdays
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

bugün biraz mutlu basladım güne sanırım ama biraz :) bazen düşünüyorum hiç olmadık şeylere kendimi üzüyorum..kimse benim hayatıma müdale edemez.hep yanlış arkadas ortamında bulundugum için bu korkum belki de. bencil kavgacı insanların oldugu ortamdayım..ama simdi kopamıyosun ister istemez hergün aynı ortamdayız..benim canımı sıkan bu işte..sesiz sakin biri oldgum halde hep benim zıttım olan kişilerle arkdaslık kurdum.ama bu durumdan çok rahatsızım suan.herangi küçük bir olayda bile arkdaslar arasında kavgalar olur ama en ufak kavgada bana zarar vereceklermiş gibi geliyor bencil kişiliklerinden dolayı..korkuyorum sebebsiz bazen.uzaklaşmak isteyip uzaklaşamıyorum sürekli hayatımdalar çünkü hergün aynı ortamdayız zorunlu olarak. bak yine kötülük bastı içimi..ama en iyisi düşünmemek onları..bundan sonra sevmedgin insanlarla gereksiz smaimiyet kurmamak ama bunu basaramıyorum tabikide of nerde yanlış yaptıgmı bi bilsem..ama en iyi bunları pek fazla konuşmamak.secret yaparak kendime çekiyorum daha çok çünkü :))) inanıorum su çekim yasasına baktımda aslında suanki dururmum bile hep düşündüğüm şeyler..su çekim yasasıyla ilgili bişey anlatmak istiyorum.orta okuldan bitane arkdasım vardı erkek gibi biraz erkeklerle samimiyeti vardı daha çok futbol oynardı falan geçen gün nedense alıma o düştü 3 senedir hiç te grmedim. o geldi aklıma ve ardan 2 gün falan geçti çarşıda karşılaştık. onu kendime çektim düşünerek ve gördüm..çekim yasasına inanıyordum ama bu dahda pekiştirdi :) ve artık karar verdim kötü hiçbişeyden bahsetmicem suan yazdıklarım son olsun hep iyi şeylerden bahsedicem düşünücem.. hayal kurmayı pek beceremesemde yapmya çalışıcam..bugünün çok güzel geçecegine inanıyorum inşallah öle olur :) iyilikler bulsun beni :) akşama vakit bulursam tekrar yazıcam .sağlıcakla :)
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla