Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 01:33 PM   #196 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

bugün uyku tutmadı 6.20 de oldukça dinç uyandım.biraz spor yaptım duşumu aldıktan sonra olumlamalar yaptım.ama işe gelince bu güzelim ruh halimi dağıttılar.her işe burnunu sokan açık arayan ustayla bizim mazlum atıştılar.adamın tavrına benim bile tepki veresim geldi.tamam çocuğun da hataları çok ama o kadar sindirmişler o kadar sen işe yaramazsını işletmişler ki beynine.artık oda salıvermiş kendini.sanki patron sürekli kovdurtmaya çalışıyor.bırakta buna patron karar versin dimi.ama yokkk o kadar yüz bulmuş ki patrondan ee onun işini yapacak kalitede biride yok.patron gelir gelmez geldi şikayete.ee allahtan korkmaz kuldan utanmaz adam bacak kadar çocukla ne uğraşırsın sen ki gelmişsin 40 yaşına.patronun yanındada bir kalay bir kalay.aslında ortada bişey yok başkasının suçunu ona yıkıyor.patronda yalandan bizimkine bağırmaya başladı sırf usta sussun diye.oda ustanın nasıl olduğunu biliyor.ne de olsa çıkar ilişkisi.off kız gittiğinden beri işlerde bana kaldı.severek yapıyorum ama gereksiz stres yaratan insan çok burda.azıcık aşım kaygusuz başım diye boşa denmemiş

ya şuraya iki kelime güzel şey yazmak için gelmiştim ama bu insanları anlamak zor
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla