dün gece rüyamda bu süt verdiğim kişi bir lokantada çalışıyormuş,yemek yapıyor,önlüklüydü,onu ziyarete gidiyorum,normalde boylarımız aslında eşit gibi ama ruyamda ondan cok daha uzundum ,eşofmanlarımla gitmişim ama nedenini amlayamadım bi hava var üzerimde manken gibi yuruyorum
acaip bir kendine guven,sonra onun yanına gidiyorum işin hep yoğunmu ne zaman bitecek diyorum ,suratını ekşitiyor önlüğüne elini siliyor bişey diyemiyor ama tavırlarım ve onun işinin yoğun olması sebebiyle karşımda ezildiğini hissediyorum ,ama karşılıklı konuşuken bile boyum ondan baya uzun,özellikle bunu merak ediyorum doğan acaba bu ne anlama geliyor,sonra diyorum ki ona ''hani birisi** vardı onunla ilşikinde ne zaman ciddileşmeyi düşünüyorsun'' diyorum ,diyorki '' kendimin farkına vardığım zaman'' allah allah..
(bu **birisi dediğim kişi de bu arkadaşımla lisede tiyatroda karşılıklı oynadığı bir kız ,oyunda 2 aşığı oynuyorlardı)
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --