Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2009, 11:48 PM   #17 (permalink)
darkdays
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

bugün güzeldi diyebilirim. kalbim daha fazla çarptı bugün geçici bişeymiydi bilmiyorum 2. ye aynı mekanda karşılaştık..çok hoşlaştım yaaaa :))))) ama öküz gibi bakmaklada tren durmuyo tabii :D baktım arada karşılık aldım tabi bana bakıtıgını görünce elim ayagıma dolaşıyodu resmen çok heycanlandım..ama bidaha görürmüyüm bilmiyorum aramızda en az 5 yas vardır heralde adını bile bilmiyorum :( inşallah bidaha karşılaşırız .. inanıyorum ki ben karşılaşıcagımıza ..bütün dertlerimi unutturdu biranlıkta olsa bana. ama sonrasını düşünmek istemiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum. ben herşeyin güzel olacgına inanıyorum herşey çok güzel demek zor deil. ya ben çok mu sıpsevdiyim billmiyorum inşallah bu heycanım bitmez hiç tekrar görürüm onu inanıyorum görcegime ztn (: rüyamda onu görüceme de inanıyorummm :))) herşeyin güzel olcagına inanıyorum..suan çok aglayasım var aslında volkan konak yarim yarimi dinliyorum hüzün bastırdı ister istemez. kötü düşünceler bastırıyo arada off düşünemmeye çalışıorum.telefonumun şarjıda dayanmıyo pek telkinlere.bugün pek dinleyemedm 2,3 saat .bütün güzellikler bizimLe oLsun saglıcakla ii geceler :)
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla