Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 11:05 AM   #85 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

hım.....iyi olduğunda durmadna tekrarlıosun hayat yaşamaya değer herkes zaten her an mutlu olamaz die..o halde kotuyken neden tam ıhtıyacın olduğunda asıl bunları tekrarlamıosun?hemen şimdi tekrarla bakalım benım hayatım cok guzel gıdıo sağlıklıyım mutluyum..herşeye sahıbım brad pitt gıbı yahuşuklu :D heman gıbı güçlü pazulu vee superım:D:D: şaka bı yana içinden tkrarla herşey guzle gıdıo ama ben bencıllığımden ve yapacak bı eyım olmadığından durmadan eskıyı duşunuorum de.....aslıdnacok da takılacak bı şeyım yok de..en cok de salak bı kız tarafından boynuzlandım---kı sorunu bılmıorum en cok olabılecek şeyı soluorum:D---oda kendı kışılıksızlığı de..bundna banane de..dunyada daha kaç mılyar kız var de..de yahu de...alla alla ağzınmı aşınacak:D::D
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla