Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 10:14 PM   #12 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: rüya yorumlanır

ben çok rüya görürüm yorumlamayada inanırım ama kendimi çok kaptırıyorum ..yani kötü birşey okuyunca sabah, o kadar çok kafamam takılıyor ki sanırım çekiyorum bu yüzden gerçekten rüyamın yorumunda çıkan şeyi.bu siteyle tanıştıgımdan beri bakmamya kötü birşeyler gördüysem anlamına bakmamaya çalışıyorum ..ama dün çok ilginç bir rüya gördüm tezatlıklar vardı..içinde yabanci madde olan bir deniz kenarında yarı çıplak balık tutan kişier gördüm.deniz genel olarak kirli değil ama katı birkaç birşey yüzüyor üstünde. ve ailesi olmadığı için üzgün bir japon yada çinli bilmiyorum birbirlerine çok benziyorlar benı evlenmeye ıkna etmeye çalısıyor ben kabullenır gıbı oluyorum ondan ayrılıyorum uzakca mesafeden ona dönüp bakıyorum ama onun pek hoş olmayan biriler tarafından çekiştirildiğini görüyorum yani başı dertte gibi..garip ve komıktı..birde düzenli olarak rüyalarımda midilli ve gelinlik görüyorum rüyalarımda.. at rüyaları hani çok iyidir ama ben atın minyatürünü görüyorum azcık mı muradım olacak.gelinlikte iyi derler ama gelinlik benım gelinliğim değil yada benım üzerimde değil birielrinin gelinliği olyor ya ben götürüyorum yada bana gösterıyorlar nasıl güzel olmuş mu dıye.bu kadarını ınternettekı sitelerden bulamıyorum bu yüzden şimdiden tesekkürler...
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline